Γη της Ελιάς: Ο Νικόλας σκότωσε την Στέλλα και το μωρό τους

Γη της Ελιάς spoiler :Ο Νίκολας ομολογεί για την σχέση του με τη Στέλλα Στεφανέα αλλά και ότι το μωρό που που είχε η Στέλλα στην κοιλιά της ήταν δικό του. η Χάιδω είναι συντετριμμένη από όσο μαθαίνει .Στάθης και Στέφανος απαλλάσσεται των κατηγοριών και αφήνονται ελεύθεροι

Πολλές οι εξελίξεις στην Γη της ελιάς στα επόμενα επεισόδια, σύμφωνα με το περιοδικό  Τηλεθεατής. Ο αστυνόμος Κουράκος ανακρίνει τον Νικόλα και εκείνος ομολογεί ότι διατηρούσε σχέση με την Στέλλα. Μάλιστα υποπτευόταν πος το παιδί που εκείνη περίμενε ήταν δικό του.

Δείτε ακόμη Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο απαγωγέας της Μυρτάλης

Ο εγκληματίας

ο Νίκολας παρουσιάζεται σε εισαγγελέα και ανακριτή κρίνεται προφυλακιστέος και οδηγείται στις φυλακές του Ναυπλίου.Η Ιουλία διαφωνεί με την αποκάλυψη του γάμου του Μάνου με τη Μαρία, και τρέμει για τη στιγμή που θα το μάθει Ο Ισίδωρος.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Ο Στάθης και ο Στέφανος αφήνονται ελεύθεροι και απαλλάσσονται των κατηγοριών. Ο Κωνσταντίνος χρήζει το Δημήτρη δεξί του χέρι και εκείνος δεν αργεί να αναλάβει δράση. Διατάζει τη δολοφονία της Φρόσως Αργυρέα  αλλά το κάνει να φανεί σαν ανακοπή καρδιάς.

Ο Ισίδωρος εκμυστηρεύεται στον Κωνσταντίνο το ένοχο παρελθόν του και την πιθανότητα να είναι κόρη του η Αντιγόνη.

Η Άννα αποφασίζει να το φτάσει στα άκρα και εξομολογείται στην Αθήνα πως είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close