Η Γη της ελιάς: Η οικογένεια του Πότη βάζει στο στόχαστρο τον Λυκούργο

Η Γη της Ελιάς: Η οικογένεια του Πότη βάζει στο στόχαστρο τον Λυκούργο

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η οικογένεια του Πότη βάζει στο στόχαστρο τον Λυκούργο.

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η οικογένεια του Πότη βάζει στο στόχαστρο τον Λυκούργο, αφού δεν τους αρέσει που επεμβαίνει στα σχέδιά τους. Καρέ καρέ η ανατριχιαστική συνέχεια.

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος περνά δύσκολες ώρες στο κρατητήριο

Ο Πότης με τον ξάδελφό του παραφυλάνε περιμένοντας να βρουν τον Αποστόλη ακάλυπτο για να τον σκοτώσουν. Ωστόσο ο Αποστόλης κρύβεται στο σπίτι του Τζον και παίρνει την Άννα τηλέφωνο: «Σε παρακαλώ, συγχώρεσέ με!» της λέει, αλλά αυτή είναι πολύ σκληρή απέναντί του: «Ποτέ! Μου σκότωσες τα παιδιά! Δεν έχω αδελφό, άσε με», του λέει.

Την ίδια ώρα, ο Πότης εκνευρίζεται από τη στάση του Λυκούργου στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της Άννας, επειδή την υπερασπίστηκε και του μίλησε πολύ άγρια, και φτάνει μέχρι το σημείο να τον απειλήσει: «Πρόσεχε κι εσύ, αν θες το καλό σου, και μην ανακατεύεσαι», του λέει, προκαλώντας την οργή του Στάθη: «Τι είπες ρε, μας απειλείς;» του λέει.

Η Γη της Ελιάς : Ο Λυκούργος ενημερώνει την Ιουλία για τον εθισμό του Στάθη

Την ίδια στιγμή η Άννα μετακομίζει στο νέο σπίτι, ενώ ο Αποστόλης εμμένει στην απόφασή του να φύγει από τη Μάνη. Στο μεταξύ η στάση του Λυκούργου τον βάζει στο στόχαστρο των συγγενών του Πότη, ενώ η απουσία του Αποστόλη από το ελαιοτριβείο προκαλεί ανησυχία και ο Μιχάλης ρωτάει τον Μιλτιάδη αν θα ήταν διατεθειμένος να πάρει τη θέση του.

Εντωμεταξύ, ο Παρασκευάς και ο Μιλτιάδης προθυμοποιούνται να διανυκτερεύσουν στο σπίτι του Λυκούργου, με δύο καραμπίνες υπό μάλης, για να τον προστατεύσουν από ενδεχόμενη επίθεση, ενώ ο ξάδελφος του Πότη τον ενημερώνει:

«Είμαι έτοιμος. Θα επιτεθώ άμεσα κατά του Λυκούργου», του λέει. Παράλληλα ο Παναγιώτης στήνει παγίδα θανάτου στον Αποστόλη, αγνοώντας πως κι εκείνος οπλοφορεί πλέον.

Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης διψά για εκδίκηση- Τί χειρότερο να πάθω ; Oι κορωνίτσες μου είναι στον τάφο

Στη συμπλοκή τους, ο Παναγιώτης πέφτει νεκρός από το χέρι του Αποστόλη και ο Αποστόλης συλλαμβάνεται, αλλά μετά από λίγο αφήνεται ελεύθερος, καθώς βρισκόταν σε άμυνα. Στο μεταξύ, ο θείος του Πότη, ο Βελισάρης (Κωστής Σαββιδάκης), πηγαίνει στη Μάνη για να παραλάβει τη σορό του γιου του κι ορκίζεται να εκδικηθεί.

Όλα τα spoiler για την σειρά του MEGA, H Γη της Ελιάς.

Σχετικά άρθρα

Ολόκληρο το χωριό είναι ντυμένο στα μαύρα.

Η Φρύνη μαθαίνει για το στοίχημα και αποφασίζει να πάρει το αίμα της πίσω

H Βασιλική ακυρώνει το γάμο με το Μιλτιάδη και χρησιμοποιεί το πένθος της Άννας

Στάθης και Τζόν κάνουν ένα μοιραίο λάθος που θα φέρει τραγωδίες στη Μάνη

Η Αννα ζωντανή νεκρη- Μέσα σε λίγες μέρες χάνει παιδιά και αδερφό