Η Γη της ελιάς: Παυλής και Στάθης πλακώνονται στο ξύλο

Η Γη της ελιάς: Παυλής και Στάθης πλακώνονται στο ξύλο για την Ερωφύλη

Στα νέα επεισόδια της σειράς, η γη της ελιάς, θα δούμε τον Παυλή και τον Στάθη να πλακώνονται στο ξύλο

Η Γη της Ελιάς: Ο Παυλής δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει πως η ξαδέρφη του, η Ερωφίλη, έχει παράλληλη σχέση με τον Στάθη. Παρόλο που έχει προσπαθήσει να της μιλήσει και να της βάλει μυαλό, εκείνη είναι ανένδοτη στα θέλω της. Έτσι, ο Παυλής αποφασίζει να πάει να πιάσει τον Στάθη και να λογαριαστεί μαζί του, όμως, η συνάντηση τους καταλήγει σε φιάσκο, αφού οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και πλακώνονται στο ξύλο.

Ο Παυλής και ο Στάθης πλακωνονται στο ξύλο

Ο Παυλής έχει μάθει για τη σχέση της Ερωφίλης με τον Στάθη και δεν το έχει πάρει καθόλου καλά, παρότι δε χωνεύει τον Αντώνη. Είναι θέμα ηθικής για τον Παυλή και δεν το κρύβει. Ηδη έχει μιλήσει στην Ερωφίλη, αλλά δείχνει παράλληλα και την αντιπάθειά του στον Στάθη κι έρχεται για μία ακόμη φορά σε σύγκρουση με τον Στάθη.

Η Γη της Ελιας-Παυλής

Η Ερωφίλη από την άλλη δεν μπορεί να το δεχτεί και μιλάει στην Αλεξάνδρα: «Κοίτα να τον μαζέψεις. Απαιτώ από σένα, να κάνεις κάτι και να συγκρατήσεις τον Παυλή, γιατί έχει ξεφύγει», της λέει. Ωστόσο, η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει και πάνω σε μια κουβέντα ο Στάθης κι ο Παυλής πιάνονται στα χέρια για χάρη της Ερωφίλης.

Η Γη της Ελιάς-Στάθης

Την ίδια στιγμή, τους βλέπει ο Αντώνης και τρέχει, για να μπει ανάμεσά τους να τους χωρίσει: «Σταματήστε τι κάνετε εκεί», λέει και ζητάει να μάθει τι συνέβη: «Μπορείτε να μου πείτε γιατί πλακωθήκατε; Τι έχετε να χωρίσετε, θέλω να μάθω», τους λέει και τότε όλα κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν για τη σχέση της Ερωφίλης με τον Στάθη.

Η Γη της Ελιάς-Ερωφίλη

Σχετικά άρθρα:

Γη τη ελιάς επόμενα επεισόδια: Διαβάστε πρώτοι στο daddy-cool.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς.