Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο ρόλος του στη Σκοτεινή Θάλασσα – Όλα όσα είπε

Στο MEGA και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ηθοποιός  μεταξύ άλλων μίλησε και για την σειρά Σκοτεινή Θάλασσα, που αναμένεται  να ξεκινήσει σε λίγο καιρό.

Είναι η νέα δραματική σειρά του MEGA, η οποία έχει να κάνει με την εξαφάνιση μιας κοπέλας στο Μεσολόγγι και οι εξελίξεις θα είναι και εκείνες που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε πραγματικά για όλους και για όλα και υπήρξε αρκετά αποκαλυπτικός. Αρχικά, ο ίδιος μίλησε για την προσωπική του ζωή και την Δανάη Μιχαλάκη, με την οποία παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι στη Σύρο και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο ρόλος του στη Σκοτεινή Θάλασσα – Όλα όσα είπε

Επιπρόσθετα, μίλησε σύμφωνα με το gossip-tv.gr και για τον ρόλο του στην επερχόμενη σειρά του Mega “Σκοτεινή Θάλασσα”, στην οποία υποδύεται τον χαρακτήρα του Χρήστου, ενός ανθρώπου που πάσχει από διπολική διαταταχή και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της κοπέλας και ίσως την δολοφονία της. Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά:

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με τη διαθήκη

Ο Χρήστος Δελλής, χημικός με διεθνή καριέρα που ζει στο εξωτερικό, επιστρέφει στην πατρίδα του, το Μεσολόγγι, με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Η άφιξή του αναστατώνει την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία, καθώς όλοι τον θεωρούν ακόμα υπεύθυνο για την εξαφάνιση της κοπέλας του, της Άννας, πριν από δύο χρόνια. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Ο Χρήστος αποφασίζει να μείνει στο Μεσολόγγι, να διαλευκάνει το μυστήριο και να αποδείξει την αθωότητά του.”

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο ρόλος του στη Σκοτεινή Θάλασσα – Όλα όσα είπε

Καθώς αναζητά την άκρη του νήματος, αρχίζουν να βγαίνουν στο φως τα μυστικά που κρύβει ο κάθε χαρακτήρας σχετικά με την εξαφάνιση της Άννας. Ο Χρήστος μπορεί να είναι ο βασικός ύποπτος, αλλά σίγουρα δεν είναι ο μόνος. Για να ανακαλύψει την αλήθεια θα πρέπει να ψάξει παντού… Αλλά κυρίως μέσα του. Η σειρά αποτελείται από 930 επεισόδια.”

Η “Σκοτεινή Θάλασσα” έρχεται στο Mega την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022.

Close