Γιώργος Τσίλικης για ΣΚΑΪ: : Νιώθω αηδία  – Κοροϊδέψανε τον κόσμο.

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Τσαλίκης με τον ΣΚΑΪ αφού το κανάλι  κατήγγειλε το συμβόλαιο του μετά την ανακοίνωση του ότι θα είναι εκείνος ο παρουσιαστής του Big Brother.

θα το πάω μέχρι τέλους

Πολύ μεγάλη στενοχώρια, πολύ με πείραξε και με έθιξε σαν άνθρωπο. Είχα αποφασίσει να μη μιλήσω, γιατί η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό. Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθώ. Από εδώ ξεκίνησε ένα #MeΤοο, ήρθε η Ζέτα Δούκα και άνοιξε την καρδιά της. Παιδιά, κακοποίηση δεν είναι μόνο η σεξουαλική κακοποίηση. Είναι και ο βιασμός της ψυχής ενός ανθρώπου», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης .

Δείτε επίσης : Ο Θοδωρής Αθερίδης σε μια ειλικρινή απάντηση για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη: Δεν ήθελα να χαλάσω το σπίτι μου

«Το ύψιστο μέσο για να διαφυλάξει τη δουλειά του κανείς είναι ένα συμβόλαιο. Είναι ένα συμβόλαιο που σε δεσμεύει εννέα μήνες, από 15 Απριλίου μέχρι τέλη Γενάρη ήμουν δεσμευμένος. Έφτιαξα το πρόγραμμα μου γι’ αυτό και θα ήμουν ο πιο interactive παρουσιαστής του Big Brother», επισήμανε.

Γιώργος Τσαλίκης : Δεν έχω κάτι με το ΣΚΑΪ, έχω με τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις υποθέσεις του

Δεν έχω κάτι με το ΣΚΑΪ, έχω με τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις υποθέσεις του ΣΚΑΪ. Νιώθω τρομερή απογοήτευση και αηδία. Με κοροϊδέψανε και κοροϊδέψανε τον κόσμο. Ο ΣΚΑΪ σας κορόιδεψε όλους. Μου έδειξαν ένα mail που στην ουσία έλυναν το συμβόλαιό μου, μου άνοιξε η μύτη και με έτρεξαν στον καρδιολόγο».

«Δεν μπορούσα να μιλήσω. Κλείνω ραντεβού με την Μαραγκουδάκη και δεν πήρα απάντηση. Λες μ[…] της λέω […] Δεν ήμουν καλός στη συμπεριφορά μου. Της είπα ότι το τερατούργημα που βλέπει είναι ο καθρέφτης της συμπεριφοράς της. Τους έδωσα μία εβδομάδα για να μου δώσουν άλλο πρότζεκτ» πρόσθεσε.

Ο ΣΚΑΪ έπαιξε ένα παιχνίδι και το παίζει ακόμα

Εγώ δεν θα μίλαγα καθόλου. Χτύπησε το τηλέφωνό μου από πολλούς παρουσιαστές και μου είπαν για απίστευτες συμπεριφορές, για καναλάρχες που διαλύουν ζωές. Αν το κάνουν αυτό σε μένα μετά από 22 χρόνια, τι θα κάνουν στο νεαρό απόφοιτο δημοσιογραφικής σχολής; Αυτό που ρώτησα και τους παρουσιαστές ήταν γιατί δεν μιλάτε; Μου είπαν πως 4-5 πόρτες είναι τα μαγαζιά, δεν μπορείς να κλείσεις πόρτες»

Δείτε επίσης : Eπιστολή στα ΜΜΕ από τον Βασίλη Κικίλια και τη Τζένη Μπαλατσινού για τη βάφτιση του γιου τους

Θέλουμε να τα βάλουμε με οποιοδήποτε δεν σέβεται την αξιοπρέπεια μας, τον επαγγελματισμό μας και την ψυχή μας. Θα πρέπει να σέβονται, θα το πάω μέχρι τέλους είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

 

 

Close