Grand Hotel: Άδοξο θα είναι το τέλος του Χατζημήτρου και της Μελίνας στο φινάλε της σειράς. Το πρώην ζευγάρι θα βρεθεί δολοφονημένο, με τις Αρχές να αναζητούν τον δράστη. Ποιος είναι αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη κι έβαλε τέλος στη ζωή τους;
Η Λίτσα, καταθέτει τα πάντα που γνωρίζει για τον Χατζημήτρο, ενώ πείθει και τον Νώντα να μιλήσει για τον φόνο του Μάρκου. Μετά από αυτά, ο Χρόνης βγάζει ένταλμα σύλληψης, για να συλληφθεί ο Χατζημήτρος. Η Μελίνα τα χάνει και στρέφεται για βοήθεια στο ζεύγος Αλεξίου, κρυφά από τον άντρα της. Της παρέχουν στέγη και τροφή. Ο Ρήγας όμως, εκμεταλλεύεται την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μελίνα και την προδίδει με τον χειρότερο τρόπο.

O Xαραλάμπης θέλει να παραδοθεί για τον φόνο του Χατζημήτρου
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Χαραλάμπης επιστρέφει τραυματισμένος στο σπίτι του και τα σημάδια στο σώμα του, δείχνουν ότι ενεπλάκη σε καυγά. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Mytv, ο Χατζημήτρος και η Μελίνα βρίσκονται νεκροί. Ο Χρόνης και ο Βαγγέλης εξετάζουν τον τόπο του εγκλήματος. Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ένας σκότωσε τον άλλον, αλλά οι υποψίες του Χρόνη μιλάνε και για την παρουσία ενός τρίτου προσώπου στον χώρο.

Δείτε ακόμη: Grand Hotel: Το ανατρεπτικό τέλος του Νικόλα που θα συγκλονίσει
Ο Χαραλάμπης είναι σίγουρος πως ευθύνεται για τον θάνατο του Χατζημήτρου, αλλά η Θεώνη τον πείθει να μην πάει στην αστυνομία. Μια απρόσεκτη κίνηση του Χαραλάμπη όμως, τραβά την προσοχή της Θάλειας. Η Είδηση του θανάτου της Μελίνας και του Χατζημήτρου, προβληματίζει τους πάντες. Η Κυβέλη δεν γνώριζε πως η Μελίνα έφυγε από το Grand Hotel, αλλά ο Ρήγας την πείθει πως γνώριζε.
Σχετικά άρθρα
- Grand Hotel: Η ενέδρα καταλήγει σε τραγωδία -Ο Χρόνης πυροβολεί την Κυβέλη
- Grand Hotel: Ο Βλάσης παίρνει εκδίκηση και καταστρέφει τη Φρίντα
- Grand Hotel: Λίγο πριν το γάμο μαθαίνει για την απιστία του και τον εγκαταλείπει
- Άγιος Έρωτας: Σοκ στη Στέρνα – Ο Πέτρος πατάει τη Χλόη με το αμάξι
- Η Γη της Ελιάς : Την βρίσκουν νεκρή πάνω στο τάφο του Κίμωνα