Grand Hotel: Αλίκη και Πέτρος ανακαλύπτουν 4 κουτιά αρσενικό στην αποθήκη του ξενοδοχείου

Grand Hotel: Αλίκη και Πέτρος ανακαλύπτουν 4 κουτιά αρσενικό στην αποθήκη του ξενοδοχείου

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Grand Hotel", η Αλίκη και ο Πέτρος ανακαλύπτουν στην αποθήκη του ξενοδοχείου 4 κουτιά αρσενικό

Grand Hotel: Η Αλίκη και ο Πέτρος, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε να ανακαλύπτουν στην αποθήκη του ξενοδοχείου 4 κουτιά με αρσενικό, εκ των οποίων το ένα είναι ανοιγμένο, γεγονός που τους προβληματίζει σημαντικά

Στη φυλακή

Ο Ζάχος είναι νεκρός στο πάτωμα της κουζίνας. Όταν μπαίνει μέσα ο αστυνόμος η Αλίκη είναι με το όπλο στα χέρια της και ομολογεί ότι εκείνη τον σκότωσε. Οι ισχυρισμοί της πως τον πυροβόλησε για να αμυνθεί δεν πείθουν τον αστυνόμο.

Grand Hotel: Αυτοί πεθαίνουν μέτα την έκρηξη στο ξενοδοχείο

Πιστεύει ότι η Αλίκη κάποιον προστατεύει. Ο Πέτρος μαθαίνει ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος αλλά η αποκάλυψη της αλήθειας θα μπορούσε να φέρει στο φως την παράνομη σχέση του με την Αλίκη. Η Μαρούλα είναι εκείνη που πυροβόλησε τον Ζάχο θέλοντας να προστατέψει την Αλίκη.

Ύστερα το έσκασε από το ξενοδοχείο για να γλιτώσει. Η Αλίκη λοιπόν παραμένει στη φυλακή για ένα φόνο που δεν έχει κάνει και ο Πέτρος ψάχνει τρόπο να την βγάλει έξω. Την ίδια ώρα που ο Ρήγας προσπαθεί να πάρει πίσω τα πολύτιμα έγγραφα που του έκλεψε ο Ζάχος.

Από την άλλη η Ολυμπία είναι αποφασισμένη να χωρίσει τον γιο της από τη Σοφία και προσλαμβάνει τον καλύτερο δικηγόρο για να αναλάβει την ακύρωση του γάμου τους. Η αντιδικία με τους Γαζήδες δεν είναι εύκολη υπόθεση και ο δικηγόρος προτείνει στον Αλέξανδρο να παίξουν το ίδιο βρώμικα, όπως η γυναίκα του και η πεθερά του.

Ο Ρήγας έχει άλλο όνομα και είναι καταζητούμενος 12 χρόνια για τη δολοφονία της γυναίκας του

Grand Hotel: Η Αλίκη μπαίνει στη φυλακή για ένα φόνο που δεν έκανε και ο Πέτρος δεν λέει την αλήθεια για να τη σώσει

Παράλληλα η Ελένη αποφασίζει να βοηθήσει τον Χαραλάμπη και του αποκαλύπτει ένα μυστικό που μπορεί να του φανεί πολύ χρήσιμο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά το χέρι ενός άντρα σώζει την τελευταία στιγμή τη ζωή της Πελαγίας και ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή της.

Την επόμενη ο Χρόνης πεπεισμένος πως η Αλίκη κάτι κρύβει πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να ανακαλύψει την αλήθεια. Την ίδια ώρα ο Πέτρος και ο Νικόλας φτάνουν στο σπίτι του Κίμωνα.

Κομμένο δάχτυλο

Η Αλίκη και ο Πέτρος ανακαλύπτουν τέσσερα κουτιά αρσενικό στην αποθήκη του ξενοδοχείου αλλά μόνο ένα από αυτά έχει ανοιχτεί. Το ερώτημα είναι  από ποιον και γιατί. Πολλοί είχαν πρόσβαση στην αποθήκη, λίγοι όμως θα μπορούσαν να έρθουν σε επαφή με τον Κωσταντίνο Γαζή και να τον δηλητηριάσουν.

Grand Hotel : Τώρα ξέρεις ποιον παντρεύτηκες- H Κυβέλη ξεμπροστιάζει τον Ρήγα

Στο μεταξύ η Ελισάβετ πείθει τον Αλέξανδρο να αναλάβει την διεύθυνση του βασιλικού φιλανθρωπικού ιδρύματος και να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο. Λίγο μετά η Σοφία σε μία απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσει τον άντρα της θα φτάσει να κάνει το αδιανόητο, με την βαρόνη να πληρώνει την έπαρση της πολύ ακριβά.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, παράλληλα η Κυβέλη απαιτεί από τους αστυνομικούς να βρουν τον γιο της ενώ δεν είναι διατεθειμένη να ενδώσει στις απαιτήσεις των απαγωγέων. Μέχρι που λαμβάνει σε πακέτο ένα κομμένο δάχτυλο.