Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Grand Hotel, του ΑΝΤ1, η Σοφία θα γίνει για δεύτερη φορά δολοφόνος.
Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις για ακόμη μια φορά στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Grand Hotel, καθώς θα δούμε πως η αδερφή της Αλίκης, Σοφία θα γίνει για δεύτερη φορά δολοφόνος.
Mέσα στο παραλήρημα του ο Ρήγας αναφέρεται στον πατέρα της Αλίκης και την δολοφονία του βάζοντας της υποψίες. Όλα την οδηγούν στο χρηματοκιβώτιο του, όπου θα βρεθεί μπροστά σε ένα συγκλονιστικό στοιχείο.

Παράλληλα η Ελισάβετ βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο για να πάρει τον Αλέξανδρο μακριά από το ξενοδοχείο ενώ εκείνος, εξακολουθεί να ανησυχεί για την τύχη του Ιορδάνη. Ο αστυνόμος Κομνηνός και ο Βαγγέλης ερευνούν την απαγωγή με την Κυβέλη να ζητά την βοήθεια τους.
Ο Ίωνας ψάχνει τρόπο να αποκτήσει τα σχέδια του ορυχείου αλλά συναντά συνεχώς εμπόδια ενώ η Ελένη, προτείνει ένα νέο σχέδιο στο Βλάση. Την ίδια στιγμή η Δέσποινα προετοιμάζεται ώστε να πιάσει δουλειά ως καμαριέρα στο Grand hotel.

Στο μεταξύ η Αλίκη αποφασίζει να ζητήσει από τον Πέτρο να χωρίσουν αφού μετά τα τελευταία γεγονότα, θεωρεί ότι ο έρωτας τους μόνο κακό προκαλεί στους άλλους. Επειδή όμως δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει αποφασίζει να του μιλήσει πίσω από την πόρτα του δωματίου της, χωρίς να γνωρίζει βέβαια ότι εκείνη τη στιγμή λείπει κι αυτός που την ακούει, είναι ο αδελφός της ο Ιορδάνης.
Grand Hotel Επόμενα επεισόδια : 68, 69, 70, 71, 72
Έτσι, εκείνος μαθαίνει για την παράνομη σχέση τους. Την ίδια ώρα η Κυβέλη χωρίς να γνωρίζει ότι ο Πέτρος κρύβει τον Ιορδάνη στο δωμάτιο του, απαιτεί από τους αστυνομικούς να βρουν το γιο της, ενώ δεν είναι διατεθειμένη να ενδώσει στις απαιτήσεις των απαγωγέων. Μέχρι που λαμβάνει σε πακέτο με ένα κομμένο δάχτυλο.
H Αλίκη και ο Πέτρος ανακαλύπτουν τέσσερα κουτιά αρσενικού στην αποθήκη του ξενοδοχείου αλλά μόνο ένα από αυτά έχει ανοιχτεί. Τα ερωτήματα είναι από ποιον και γιατί. Πολλοί είχαν πρόσβαση στην αποθήκη, λίγοι όμως θα μπορούσαν να έρθουν σε επαφή με τον Κωσταντίνο Γαζή και να τον δηλητηριάσουν.
Η Ελισάβετ πείθει τον Αλέξανδρο να αναλάβει την διεύθυνση του βασιλικού φιλανθρωπικού ιδρύματος και να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, η Σοφία σε μία απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσει τον άντρα της θα φτάσει να κάνει το αδιανόητο και να σκοτώσει την βαρόνη.
