Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού επιστρέφει και κάνει απόπειρα δολοφονίας.

Αυτό μας έλειπε τώρα…

H Γη της Ελιάς έχει ήδη βάλει πλώρη για νέες περιπέτειες και μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της σειράς. Αρκετά είναι τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στο νέο, τρίτο αυτό κύκλο, ενώ ακούγεται κι ένα όνομα ηθοποιού που θα ξαναμπεί για να ταράξει τα «νερά». Ποιος είναι αυτός;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης μπαίνει στο στόχαστρο και η ζωή του κινδυνεύει

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-Ισμήνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσω για τα λάθη μου

Σύμφωνα με τo spoiler που έφθασε στ’ αυτιά μας ο Σάββας, ο πρώην σύζυγος της Ισμήνης που βρίσκεται στη φυλακή και τον υποδύονταν στο πρώτο κύκλο της σειράς ο Χρήστος Βασιλόπουλος θα επανεμφανιστεί φέρνοντας τα πάνω – κάτω, στη Γη της Ελιάς.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι Δολοφονίες που έρχονται στον Γ κύκλο της σειράς

Η Γη της Ελιάς-Ισμήνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δολοφονική επίθεση δέχεται η Ισμήνη από τον άντρα της

Με βάση το spoiler που κυκλοφορεί ο Σάββας θέλει να βγάλει από τη μέση την Ισμήνη με σκοπό να πάρει την επιμέλεια της κόρης τους. Αυτά προς το παρόν. Μείνετε συντονισμένοι, καθώς θα επανέλθουμε με περισσότερα νέα γύρω από τις εξελίξεις του τρίτου κύκλου της αγαπημένης αυτής σειράς.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης παθαίνει καρδιακή προσβολή

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική βλέπει οράματα και μετακομίζει στην Αρετή

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close