Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 138 , 139 , 140

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 138 , 139 , 140 :. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 138  στις 01/2/2022

Επεισόδιο 138

Ο αστυνόμος Κουράκος μετά τον καβγά στο καφενείο του Πότη, θα κλείσει τον Αποστόλη και τον Ανέστη στο κρατητήριο και θα τους κρατήσει εκεί όλο το βράδυ. Στο μεταξύ, ο Ιάκωβος και η Αθηνά περνούν όμορφες, χαλαρές στιγμές στο Σούνιο. Ο Ιάκωβος  έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί πλέον πως η έλξη που νιώθει για την Αθηνά, είναι κάτι που δεν μπορεί  και δεν θέλει να σταματήσει. Η Μαρία, η οποία έχει αντιληφθεί όσα συμβαίνουν, προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να μη νιώθει ενοχές που της αρέσει ο Ιάκωβος και να παραδοθεί στα συναισθήματά της.

Η Μαργαρίτα είναι σοκαρισμένη από το άδοξο τέλος που είχε ο άστεγος που βρισκόταν υπό την προστασία της και δίνει κατάθεση στον αστυνόμο Κουράκο με την ελπίδα να συλληφθεί ο ένοχος. Πάντα δίπλα της, βρίσκεται ο Θεοδόσης και προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης είναι απατεώνας και φίλος από τα παλιά του Κωνσταντίνου

Η σχέση Στέφανου και Μυρτάλης  αυτή τη φορά δοκιμάζεται σκληρά. Η Μυρτάλη αντιδρά έντονα για τις συνεχείς επισκέψεις του Στέφανου στη μητέρα του και το ζευγάρι καβγαδίζει για ακόμα μία φορά. Η Βασιλική εξακολουθεί να είναι πολύ λυπημένη που οι γονείς της τής έκλεισαν την πόρτα και, όσο περνούν οι μέρες, βρίσκει τη στοργή που της λείπει, στη Χάιδω. Σε μια βόλτα που κάνουν ο Φίλιππος και η Βασιλική συναντούν απρόσμενα την Αρετή. Πως θα εξελιχθεί αυτή η συνάντηση;

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 139  στις 2/2/2022

Επεισόδιο 139

Η Αρετή επιτίθεται στη Βασιλική με οργή κι εκείνη την ακούει σοκαρισμένη, χωρίς να βγάλει λέξη. Όταν όμως η Αρετή θα σηκώσει το χέρι της να χτυπήσει την κόρη της, ο Φίλιππος θα αντιδράσει και θα δείξει ξεκάθαρα ότι είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τη Βασιλική με κάθε τρόπο. Δεν θα αφήσει κανεναν να πειράξει τη γυναίκα του ποτέ ξάνα.

Ο Ιάκωβος φεύγει εσπευσμένα από το Σούνιο, δείχνοντας στην Αθηνά ότι θέλει να κρατήσει απόσταση για λίγο, επειδή  θέλει να διαχειριστεί τα έντονα συναισθήματα που νιώθει για εκείνη. Η Αθηνά, από την πλευρά της, πιστεύει ότι δεν πρέπει να εκδηλωθούν τα συναισθήματά τους, φοβούμενη ότι θα πυροδοτηθούν αντιδράσεις που δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει ακόμη. Η Χάιδω κάνει πρόταση στον Λυκούργο να συγκατοικήσουν κάποια στιγμή. Πως θα αντιδράσει ο Λυκούργος;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137

Οι καβγάδες της Μυρτάλης με τον Στέφανο είναι καθημερινοί και το τέλος της σχέσης τους φαίνεται να πλησιάζει. Ο Θεοδόσης βάζει τη Μαργαρίτα να υπογράψει τα συμβόλαια του σπιτιού. Ο Στέφανος το βράδυ κοιμάται στο σπίτι της μητέρας του και το ποτήρι για τη Μυρτάλη ξεχειλίζει. Του ετοιμάζει βαλίτσα και τον διώχνει με τις κλωτσιές  από το σπίτι.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 140 στις 3/2/2022

Επεισόδιο 140

Ο Στέφανος επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι και ανακοινώνει πως χώρισε με τη Μυρτάλη, αλλά αρνείται να εξηγήσει τους λόγους. Ο Στάθης προσπαθεί να τους εξηγήσει πως η αιτία που χώρισαν, είναι η εξάρτηση του Στέφανου\από τη μητέρα του και προσπαθεί να τον κάνει να καταλάβει ότι προσεγγίζει με λάθος τρόπο την κατάσταση. Ο Στέφανος από την άλλη τον κατηγορεί για όσα του συμβαίνουν και πως φταίει ο Στάθης για τον χωρισμό του. Η Μυρτάλη εξιστορεί τα γεγονότα στην Ιουλία και τον Ιάκωβο, με τον Ιακώβο να τη δικαιολογεί για την απόφασή της.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς : Ο Κουράκος ζητά από την Ιουλία να κάνουν παιδί

Η Μαργαρίτα ενημερώνεται για την αιτία θανάτου του άστεγου κι ευχαριστεί τον αστυνόμο Κουράκο που διαλεύκανε την υπόθεση. Η Αθηνά ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Μάνη. Ο Γιώργης Κουράκος κάνει μια πρώτη συζήτηση με την Ιουλία για το αν εκείνη θέλει παιδιά ή όχι. Πως θα αντιδράσει η Ιουλία;

Ο Ισίδωρος ξεκαθαρίζει στον Μάνο πως, από τη στιγμή που δεν μένει πια στο σπίτι τους, θα συγκατοικήσει με την Αντιγόνη. Τα εγκαίνια της εταιρείας καλλυντικών είναι το γεγονός που κουβεντιάζει όλο το χωριό. Όλοι δίνουν το «παρών» και εύχονται καλές δουλειές.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος τα βρίσκει με τον Φίλιππο

Η ηχηρή απουσία του Ισίδωρου συζητιέται έντονα, κανείς όμως δεν γνωρίζει τον λόγο. Κι ενώ η εγκυμοσύνη της Βασιλικής κυλάει ομαλά, μια ξαφνική αδιαθεσία την οδηγεί στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 141 , 142 , 143 , 144 , 145

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close