Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 150 , 151 , 152 , 153 , 154

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 151 , 152 , 153 , 154 :. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 150 στις 20/2/2022

Επεισόδιο 150 

Όλα οι ενδείξεις που υπάρχουν είναι  πως το μωρό της Βασιλικής θα γεννηθεί πολύ πρόωρα και ο Φίλιππος με τη Χάιδω και τον Λυκούργο θα τη μεταφέρουν αμέσως σε κλινική στην Καλαμάτα.

Δείτε επίσης : Γη της Ελιάς: Ο Νικήτας μπαίνει στη σειρά

Ο Αλέξης και η Μαργαρίτα, παρακολουθούν άναυδοι τον Νικήτα, τον ετεροθαλή αδερφό του Αλέξη, να τους εξηγεί πού είναι μπλεγμένος ο Θεοδόσης και γιατί αναγκάστηκε να εξαφανιστεί. Οι αλήθειες που ακούν για εκείνον πονάνε και τους αφήνουν άφωνους.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 151 στις 21/2/2022

Επεισόδιο 151

Ο Φίλιππος και η Βασιλική αντικρίζουν για πρώτη φορά το μωρό τους στη θερμοκοιτίδα, αλλά γρήγορα η συγκίνηση μετατρέπεται σε αγωνία, καθώς το μωρό υποφέρει από σπασμούς.

Η Αρετή και ο Στέφανος κρατούν σκληρή στάση απέναντι στον Στάθη που λύγισε κι έδωσε ευχές στη Βασιλική για το νεογέννητο. Ο Στάθης νιώθει πολύ πιεσμένος από την κατάσταση και βρίσκει παρηγοριά στο ποτό.

Ο Γιώργης ανυπομονεί να βγει από το νοσοκομείο και να γυρίσει σπίτι του, ενώ η Ιουλία του εκφράζει πολύ έντονα την αγάπη της. Η Άννα κι ο Λεωνίδας προχωρούν με γρήγορο ρυθμό το νέο επιχειρηματικό τους σχέδιο. Ο Μάνος βάζει τελεσίγραφο στη Μαρίνα πως ή θα κάνουν παιδί, ή θα χωρίσουν. Πως θα αντιδράσει η Μαρίνα στον eκβιασμό του Μάνου;

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 152 στις 22/2/2022

Επεισόδιο 152

Η Αθηνά και ο Ιάκωβος προσπαθούν να δικαιολογηθούν στην Αναστασία η οποία έχει σοκαριστεί με αυτό που είδε. Ο Μάνος επιμένει στο τελεσίγραφο που έδωσε στη Μαρίνα, όμως εκείνη αρνείται να ενδώσει στον εκβιασμό και του ζητά να χωρίσουν.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Χρύσα έρχεται στη Μάνη και θα σπείρει πανικό

Ο Γιώργης βγαίνει από το νοσοκομείο και ξεκινά τις έρευνες προκειμένου να βρει τον δράστη πίσω από τον τραυματισμό του, παρά τις αντιρρήσεις της Ιουλίας που επιμένει ότι χρειάζεται ξεκούραση μέχρι να αναρρώσει τελείως.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 153 στις 23/2/2022

Επεισόδιο 153

Η Βασιλική περνά δύσκολες ώρες προσπαθώντας να συνηθίσει στην ιδέα ότι η κόρη της θα μείνει στη θερμοκοιτίδα για λίγο καιρό. Ο Ισίδωρος κατηγορεί ευθέως την Αθηνά ότι προσπαθεί, μέσω του Δημήτρη, να βάλει χέρι στην περιουσία που έγραψε στην Αντιγόνη.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 154 στις 24/2/2022

Επεισόδιο 154

Η Χάιδω παίρνει ένα περίστροφο γεμάτο σφαίρες και πηγαίνει να βρει τον Βαφέα. H Μαργαρίτα δανείζεται χρήματα από την Αθηνά για να αποζημιώσει τον σεφ.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος ενα βήμα πριν την ανακάλυψη του αρχηγού του καρτέλ

Το δέσιμο του Αλέξη με τον Νικήτα είναι μεγάλο και η επιστροφή τού αδελφού του στη Θεσσαλονίκη τον στενοχωρεί και τον γεμίζει πόνο. Ο Στάθης πηγαίνει με την Εύα στα χωράφια που κληρονόμησε εκείνη στο Πόρτο Κάγιο και μετά τρώνε μαζί σε μια ταβέρνα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 155 , 156 , 157 , 158

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close