Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 05/11/23  έως 10/11/2023

Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 05/10/2023 έως τις 10/11/2023.

Πόσο κούκλα είναι η Αριάδνη βρε παιδιά;

05/11/2023 Επεισόδιο 35

Τα νέα για την Χάιδω κυκλοφορούν στο χωριό και όλοι αγωνιούν για το ενδεχόμενο προφυλάκισης της. Ο Λυκούργος της συμπαραστέκεται παρόλο που δεν δείχνει να πείθεται από τα λεγόμενα της. Ο Κωσταντίνος ενοχλείται από την σχέση που αρχίζει να δημιουργείται ανάμεσα στην Ισμήνη και τον Άρη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη φωνάζει σε όλη την Μάνη ότι είναι κόρη του Στάθη

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 40, 41, 42, 43, 44, 45

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βράζει και έχει αρχίσει να ενοχλεί τη Δήμητρα

Ο Στάθης προσπαθεί να πείσει την Αριάδνη να δώσει μια ευκαιρία στην Ιουλία αλλά εκείνη είναι αρνητική. Αργότερα γνωρίζει και τον Στράτο και πιάνεται στα χέρια μαζί του. Η Δήμητρα προσπαθεί να κατευνάσει την ζήλεια του Κουράκου, ενώ η Φιλιώ εμφανίζει βίαιη συμπεριφορά στο σχολείο.

 06/11/2023 Επεισόδιο 36

Ο Φίλιππος νιώθει τύψεις που η μητέρα του αναγκάστηκε να σκοτώσει τον Σωτήρη για να του σώσει τη ζωή. Η Αριάδνη πέφτει θύμα κακοποίησης από τον Στράτο αλλά φοβάται να τον καταγγείλει στην αστυνομία, καθώς είναι μπλεγμένος σε κυκλώματα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα βλέπει μαζί Μάνο και Αριάδνη και ζηλεύει

Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη φωνάζει σε όλη την Μάνη ότι είναι κόρη του Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ξεκόβει από τον Στάθη

Ο Λυκούργος προσπαθεί να μάθει από την Χάιδω γιατί ο Σωτήρης ήθελε  γδικιωμό. Η Αναστασία αποκαλύπτει στην Αρετή την σχέση της με τον Αποστόλη και εκείνη ζηλεύει.

07/11/2023 Επεισόδιο 37

Η Αθήνα βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς η Φιλιώ συνεχίζει να δέχεται εκφοβισμό και δεν θέλει να ξαναπάει στο σχολείο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μην τολμήσεις να ξανά βρεθείς μπροστά μου αλήτη-Η Ισμήνη χτυπάει τον Άρη

Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 29/10/23 έως 03/11/2023

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο κόσμος του Ορέστη γκρεμίζεται όταν μαθαίνει την αληθινή ταυτότητα του Δημοσθένη

Η Χάιδω παίρνει τηλέφωνο τον Λυκούργο προσπαθώντας να τα βρουν αλλά η στάση του παραμένει σκληρή. Η Αριάδνη αποφασίζει να πάει στη Μάνη για λίγες μέρες και ο Στάθης δηλώνει έτοιμος να την υποδεχτεί.

ο8/11/2023 Επεισόδιο 38

Η Αριάδνη έρχεται στη Μάνη και συμφωνεί με τον Στάθη να την συστήσει ως κόρη ενός φίλου του από το στρατό. Η Χάιδω προσπαθεί να πείσει τον Λυκούργο για τις απόψεις της περί γδικιωμού αλλά εκείνος επιμένει να χωρίσουν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη και ο Χρήστος ερωτεύονται τρελά

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική διαλυμένη από την νέα συμφορά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: H Βασιλική νιώθει έτοιμη να δεχτεί στη ζωή της την Αριάδνη

Ο Ορέστης εξακολουθεί να δηλώνει ερωτευμένος με τη Δήμητρα, αναγκάζοντας την Ασπασία να του ομολογήσει όσα γνωρίζει για τη Δήμητρα και τον Κουράκο.

 09/11/2023 Επεισόδιο 39

Ο Πότης λέει στην Άννα για την μυστηριώδη κοπέλα που μπήκε στο καφενείο και ότι ο Στάθης την πήρε και φύγανε μαζί. Η Ασπασία βλέπει το καινούργιο ρολόι της Ειρήνης και γίνεται έξαλλη με τον Δημοσθένη που της το αγόρασε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς – Αλέξανδρος Μαρτίδης: Αυτό είναι το τέλος του Κουράκου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πλακώνει το Στράτο στο ξύλο

Ο Κουράκος ζηλεύει που η Δήμητρα με τον Ορέστη έφαγαν στο σπίτι του Μανού. Ο ντεντέκτιβ ενημερώνει την Ιουλία πως η Αριάδνη είχε σχέση με κάποιον που την κακοποιούσε και εκείνη το λέει στον Στάθη.

10/11/2023 Επεισόδιο 40

Οι προσπάθειες του Στάθη να πείσει τη Βασιλική ότι η Αριάδνη είναι κόρη ενός φίλου του από το στρατό δεν έχουν αποτέλεσμα. Λάδι στη φωτιά ρίχνει όμως και η Αρετή, διαδίδοντας ότι ο Στάθης έχει ερωτική σχέση με το νεαρό κορίτσι. Η Θεοδώρα εξομολογείται στη Μαργαρίτα ότι η σχέση της με τον Παρασκευά προχώρησε, ενώ ο Χρήστος και η Αφροδίτη ανακοινώνουν στον Λυκούργο, την Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο ότι πρόκειται να παντρευτούν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Βασιλική χτυπούν την Αριάδνη

Η Γη της Ελιάς : Η Άννα το σκάει από τον γάμο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Την παρατάει και εκείνη μένει παγωτό

Η Αριάδνη μπαίνει αμέριμνη στο καφενείο του Πότη κι εκεί βρίσκει τον πρώην της, τον Στράτο (Νίκος Σαμουρίδης), να πίνει καφέ. Φοβισμένη, το βάζει στα πόδια και αυτός την κυνηγάει αποφασισμένος να της κάνει κακό. Εντοπίζει την Αριάδνη και είναι έτοιμος να τη χτυπήσει. Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του Στάθη η κοπέλα σώζεται και ο Στράτος οδηγείται στη φυλακή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close