Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 17/12/23  έως 21/12/2023

Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 17/12/2023 έως τις 21/12/2023.

Τελευταία εβδομάδα 😢💔

 

17/12/2023 Κυριακή

Η Βασιλική εξακολουθεί να αποφεύγει την Αριάδνη γεγονός που ενοχλεί τον Φίλιππο. Ο Κουράκος διερευνά την ύποπτη δολοφονία του εκβιαστή και ενημερώνει τον Ισίδωρο πως μάλλον δεν ξεμπέρδεψε με αυτή την ιστορία.

Η Γη της Ελιάς: Η Ξένια έχει καταστρώσει ένα μοχθηρό σχέδιο

Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη πέφτει στα δίκτια του Ορέστη

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης έρχεται αντιμέτωπος με την πιο σκληρή αλήθεια

Η Μαρία πείθει τον εκδότη να ακυρώσει την κυκλοφορία του βιβλίου της αλλά η Αθήνα δεν καθησυχάζεται. Ο Στάθης θεωρεί πως η Αριάδνη γλυκοκοιτάζει τον Ορέστη αλλά δεν του το αποκαλύπτει.

18/12/2023 Δευτέρα

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη μαθαίνει ότι η μικρή Αιμιλία χτύπησε και τρέχουν στο νοσοκομείο. Η Θεοδώρα ανακοινώνει στην Μαργαρίτα πως σκοπεύει να κρατήσει το παιδί.

Με την αγωνία τους στο κατακόρυφο η Ισμήνη και ο Κωσταντίνος ενημερώνονται από το γιατρό για την κατάσταση της κόρης τους. Η Αρετή περνάει ένα όμορφο βράδυ με τον Τάσο τον φούρναρη.

Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο μεγάλος έρωτας απωθημένο δεν θα σβήσει ποτέ

 

Η Γη της Ελιάς: Μουσική βραδιά έκπληξη

 

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία γίνεται πύραυλος και της επιτίθεται

Η Ασπασία πηγαίνει επίσκεψη στο σπίτι του Ορέστη κι αυτός της επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη που τη συγκινεί αφάνταστα καθώς της θυμίζει τον αδικοχαμένο γιό της Κίμωνα κι ο Ορέστης κάνει ό,τι μπορεί για να απαλύνει τον πόνο της.

Ο Χρηστος και η Αριάδνη δεν μπορούν να αντισταθούν στην ακατανίκητη έλξη τους και για μία ακόμα φορά ενδίδουν στο παράνομα ερωτικό πάθος τους, καταφεύγοντας σε ένα απόμερο ξενοδοχείο μακριά από περίεργα βλέμματα.

Μία αυθαίρετη κίνηση της Αμαλίας φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Βρεττάκων. Στέλνει ηλεκτρονικά μηνύματα με το όνομα του Ισίδωρου δίνοντας την εντύπωση σε όλους πως αυτός είναι ο αποστολέας.

19/12/2023 Τρίτη

Ο Ισίδωρος μαθαίνει τελευταίος τι έχει συμβεί και γίνεται έξαλλος μαζί της. Την επιπλήττει αυστηρά για την πρωτοβουλία της, αλλά αποφασίζει να την καλύψει στο συμβούλιο μπροστά στον Μάνο και την Αθήνα. Ο Μάνος και η Μαρίνα συνειδητοποιούν πως η Αμαλία συνεχίζει να επηρεάζει την Αγγελική και ψάχνω τρόπους να την απομακρύνουν από το παιδί.

Η Γη της Ελιάς: O Ορέστης ανακαλύπτει την δολοφονία του Κίμωνα

 

Η Γη της Ελιάς: Είστε αδέρφια και πρέπει να το δεχτείς θέλεις δεν θέλεις

Η Γη της Ελιάς: Είστε αδέρφια και πρέπει να το δεχτείς θέλεις δεν θέλεις

Την ίδια ώρα η Ειρήνη εξομολογείται στον Ορέστη το σχέδιο εκδίκησης του πατέρα της ενώ ο Δημοσθένης και η Ασπασία καβγαδίζουν για πολλοστή φορά. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να συνετίσει την Θοδώρα σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

 

20/12/2023 Τετάρτη

Η Ιουλία με μεγάλη αυστηρότητα κάνει μία κουβέντα στη Αμαλία σχετικά με τα e-mail που έστειλε εξ ονόματος του Ισίδωρου αλλά εκείνη εξακολουθεί να δικαιολογεί την πράξη της. Από την πλευρά του ο Ισίδωρος είναι πολύ παγωμένος απέναντί στην γυναίκα του και δε δείχνει διατεθειμένος να το αφήσει έτσι.

Στο μεταξύ ο Ορέστης μιλάει χωρίς περιστροφές στον Δημοσθένη για το παιδί που κυοφορεί η Ξένια. Ο Δημοσθένης δείχνει μετανιωμένος αλλά πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Η Αριάδνη με τον Χρήστο συναντιούνται σε έναν ξενώνα και κάνουν έρωτα.

Ο Στάθης καταλαβαίνει πως η κόρη του είναι ερωτευμένη με κάποιον και τις κάνει μία κουβέντα αλλά δεν καταφέρνει να της πάρει λέξη. Ο Φίλιππος μιλάει πολύ σκληρά στην Βασιλική για το θέμα της Αριάδνης και ο καυγάς τους αρχίζει να δημιουργεί μεγάλη ρήξη στην σχέση τους.

Η Γη της Ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος ρίχνουν αυλαία στο τελευταίο επεισόδιο

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος πληγώνει την Αριάδνη

Η Γη της Ελιάς: O Ισίδωρος γνωρίζει στην Αθηνά τον Τζον και γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας

Ο διεφθαρμένος αστυνομικός Βαγιάκος ενημερώνει για την ερωτική σχέση του Κουράκου και της Δήμητρας στην Ανωτέρα ισχυριζόμενος ότι ο αστυνόμος μεροληπτεί υπέρ της συντρόφου του. Εκείνοι προσπαθούν να είναι πιο προσεκτικοί μετά την ανώνυμη καταγγελία σε βάρος τους.

Εξακολουθούν όμως να κρατούν κρυφή την σχέση τους, ενώ ο Βαγιάκος με τον Δημοσθένη σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα για να τους υπονομεύσουν. Ο Κουράκος λέει στην Δήμητρα ότι έχει κουραστεί από το κρυφτό και είναι έτοιμος να μιλήσει στην Ανωτέρα.

21/12/2023 Πέμπτη

Η Ιουλία κάνει απρόσμενη εμφάνιση στη μουσική βραδιά του Πότη και της Άννας στο καφενείο και ο Στάθης της αφιερώνει ένα ερωτικό τραγούδι ξαφνιάζοντας τους συγχωριανούς τους.

Η Αριάδνη συναντά τυχαία την Αφροδίτη με τον Χρήστο και η αμηχανία της είναι μεγάλη. Αργότερα η Αφροδίτη ανίδεη προτείνει στον Χρήστο να την καλέσουν στο σπίτι τους. Ο Δημοσθένης βρίσκει τα αντισυλληπτικά χάπια της Ειρήνης και γίνεται χαμός.

Η Γη της Ελιάς: Στο συγκλονιστικό φινάλε της χρονιάς Ιουλία και Στάθης κλέβουν την παράσταση

 

Η Γη της Ελιάς: Iουλία Στάθης:-Η αγάπη τους φέρνει ξανά μαζί

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος πληγώνει την Αριάδνη

Ο Χρήστος εξομολογείται στην Ισμήνη και τον Κωσταντίνο ότι ο γάμος του δεν πηγαίνει καλά γιατί είναι ερωτευμένος με άλλη. Η Βασιλική βλέπει ένα πολύ άσχημο όνειρο και φοβάται πως είναι κι αυτό προφητικό. Στο μεταξύ η Ειρήνη αποκαλύπτει ότι εδώ και κάποιους μήνες έχει σχέση με τον Παρασκευά και η Θεοδώρα καταρρακώνεται.

Το πάθος όλο και φουντώνει και ο Τάσος αρπάζει την Αρετή και της δίνει ένα μεγάλο φιλί. Ο Φίλιππος είναι αγανακτισμένος με την Βασιλική και το ζευγάρι χωρίζει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close