Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 19/11/23  έως 24/11/2023

Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 19/10/2023 έως τις 24/11/2023.

Θα φάμε καλά

Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 19/11/23 έως 24/11/2023

19/11/2023 Κυριακή

Στο αρχοντικό των Βρεττάκων η αποκάλυψη ότι η Αριάδνη είναι κόρη της Ιουλίας προκαλεί σοκ. Ωστόσο, βλέποντας την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Ιουλίας, αποφασίζουν να της συμπαρασταθούν.

Η Αριάδνη επιδιώκει να συναντηθεί με τη Βασιλική, αλλά εκείνη της δείχνει ότι είναι ανεπιθύμητη.  Η Αθηνά φεύγει από το Σούνιο και παρακαλεί τη Μαρία να συνετιστεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα φόρεσε το φόρεμα που θα λατρέψεις τις φετινές γιορτές

Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς πιάνεται στα πράσα και τρώει ξύλο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος συντρίβει την Χάιδω

Ο Πότης και η Αννα πηγαίνουν για ψάρεμα αλλά η βάρκα τους βουλιάζει. Η Αριάδνη ζητάει από τον Χρήστο να δουλέψει στην ταβέρνα του, ενώ ο Λυκούργος, που αντιλαμβάνεται ότι ο ανιψιός του την καλοκοιτάζει, τον προειδοποιεί.

Η Ιουλία αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη έκπληξη στην Αριάδνη, σε μια προσπάθεια να φτιάξει τη σχέση τους.

20/11/2023 Δευτέρα

Ο Πότης και η Αννά βρίσκονται στην βραχονησίδα και εκείνη του χρεώνει την κατάληξη της βαρκάδας.

Λίγο μετά, ο Στάθης ενημερώνει την Ιουλία πως η κόρη τους αποφάσισε να μείνει στη Μάνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 53, 54, 55, 56, 57

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή καταστρέφει τα πάντα

Ο Λυκούργος εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα πως ο Παρασκευάς παίζει σε διπλό ταμπλό και τη συμβουλεύει να προστατεύσει τη Θεοδώρα από πιθανές απογοητεύσεις.

Ο Μάνος μπαίνει εγγυητής στο δάνειο που παίρνει ο Στάθης, προκειμένου να αγοράσει κτήματα με ελιές. Η Αντωνία κάνει ένα παρασκευαστικό λάθος και η Ισμήνη την απολύει.

 21/11/2023 Τρίτη

Ο Ορέστης βρίσκει τον Πότη και την Αννά και οδηγούνται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο Πότης και η Άννα παίρνουν εξιτήριο, μετά το ναυάγιο που είχαν με τη βάρκα, αλλά εκείνη του ζητά διαζύγιο.

Ο Δημοσθένης καλεί στο σπίτι τον Στάθη με την Αριάδνη για να τους κάνει το τραπέζι και η Ασπασία αισθάνεται αμηχανία. Όσο για τον Ισίδωρο, κάνει κουβέντα στον Στάθη για την Αριάδνη και του δείχνει τις πραγματικές του προθέσεις.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης εξομολογείται στον Κουράκο τον έρωτα του για μια γυναίκα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά έξαλλη με την Αμαλία

Η Αριάδνη πηγαίνει στην ταβέρνα και ο Χρήστος της ανακοινώνει ότι την προσλαμβάνει, ενώ ανάμεσά τους συνεχίζει να υποβόσκει αμοιβαία έλξη. Την ίδια ώρα, ο Γιώργης μπαίνει στο καφενείο και βλέπει τη Δήμητρα με τον Ορέστη να κάθονται στο ίδιο τραπέζι.

Ο Λυκούργος δέχεται μια κλήση από δικηγόρο που τον ενημερώνει ότι το διαζύγιό του με τη Χάιδω θα έχει βγει σε λίγες μέρες.

Η Μαργαρίτα προειδοποιεί τον Παρασκευά να διαλέξει άμεσα με ποια κοπέλα θέλει να συνεχίσει να βγαίνει, διαφορετικά θα μιλήσει και στις δύο.

22/11/2023 Τετάρτη

Η Αφροδίτη συμβουλεύει την Ιουλία να μη μεταβιβάσει ακίνητη περιουσία στην Αριάδνη, γιατί θα είναι σαν να τη δωροδοκεί, αλλά αυτή το βλέπει σαν πράξη αγάπης.

Η Ασπασία εξηγεί στην Αρετή την αλήθεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Ο Δημοσθένης οργανώνει διάρρηξη στο σπίτι του Ισίδωρου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης δεν θέλει πια να είναι μαζί με την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 53, 54, 55, 56, 57

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Υπογραφή της Ιουλίας για την Υιοθεσία είναι γνήσια και η Αριάδνη τη σιχαίνεται

Η Ξένια, καθώς έχει ξεπεράσει τα προβλήματα της εγκυμοσύνης που αντιμετώπισε και μπαίνει πια στον 6ο μήνα, έχοντας μάθει και το φύλο του παιδιού που περιμένει -είναι αγοράκι το λέει στο Δημοσθένη.

Ο Στάθης προσπαθεί να φέρει πιο κοντά την Αριάδνη με την οικογένεια Βρεττάκου, ενώ την ίδια ώρα η Αριάδνη απορρίπτει τη δωρεά της Ιουλίας.

23/11/2023 Πέμπτη

Ο Ισίδωρος ετοιμάζει επίσημο δείπνο για να γιορτάσει το γάμο του με την Αμαλία. Ο Δημοσθένης μαθαίνει πως η Ξένια περιμένει αγόρι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μοιράζει δώρα στην Ασπασία και την Ειρήνη, κι εκείνες παραξενεύονται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος εμφανίζεται με τη Λουκία στο γάμο του Χρήστου και η Χάιδω λυσσάει

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 53, 54, 55, 56, 57

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία λέει στο Στάθη πως είναι έγκυος και αυτός τη διώχνει

Το δείπνο που οργανώνει ο Ισίδωρος γίνεται αφορμή να ξαναβρεθούν ο Λυκούργος και η Χάιδω, αλλά το κλίμα ανάμεσά τους είναι ψυχρό. Μια εταιρική σύσκεψη θα φέρει για πρώτη φορά αντιμέτωπες την Αμαλία και την Αθηνά.

24/11/2023 Παρασκευή

Οι άντρες του Δημοσθένη εισβάλλουν στο σπίτι του Ισίδωρου και του κλέβουν το χρηματοκιβώτιο. Ο Κουράκος αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση.

Η Ιουλία είναι απαρηγόρητη από τη στάση της Αριάδνης, αλλά ο Στάθης την κατηγορεί ότι για ακόμα μία φορά έκανε επίδειξη της οικονομικής της άνεσης.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Γενέθλιά για τον Λυκούργο – Η έκπληξη του Ανδρέα Γεωργίου

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης μπλέκει με την νύχτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Άννα είναι έγκυος αλλά δεν θέλει το παιδί

Στο μεταξύ, η Χάιδω ανοίγει την καρδιά της στη Μαργαρίτα και της εξομολογείται τον πόνο που νιώθει για το χωρισμό της με τον Λυκούργο. Παράλληλα, μια παλιά γνωριμία του Λυκούργου, η Λουκία (Δήμητρα Δημητριάδου), έρχεται στην Αρεόπολη και θα ταράξει τα νερά.

Η Δήμητρα και ο Κουράκος εξακολουθούν να κοντράρονται, αλλά ο τελευταίος καβγάς τους θα τους οδηγήσει στα αληθινά τους συναισθήματα. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης βρίσκει στο κλεμμένο χρηματοκιβώτιο τη χειρόγραφη διαθήκη του Ισίδώρου, αλλά ένα απόσπασμά της θα του δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close