Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 22/1/24  έως 25/1/2024

Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 22/1/2024 έως τις 25/1/2024.

 

Καλά θα πάει και αυτή η εβδομάδα…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 81 στις 22/1/2024

Επεισόδιο 81

Δευτέρα

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις ανάμεσα στον Φίλιππο και την Βασιλική ενώ η σχέση τους οδεύει στην διάλυση. Μάλιστα κάποια στιγμή ο Φίλιππος εκτός ελέγχου βρίζει την Αρετή και η Βασιλική θυμωμένη του ζητάει τον λόγο. Η Χάιδω από τη μεριά της τον επιπλήττει για την αγενή του στάση.

Ο Φίλιππος ζηλεύει αφόρητα επειδή ο Μιλτιάδης κάνει παρέα με τη γυναίκα του και ανησυχεί μήπως την χάσει τελικά, οριστικά. Ο Παρασκευάς πολιορκεί εκ νέου την Ειρήνη και αυτή φροντίζει να το μάθει η Θεοδώρα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Βαγιάκος καίει τον Κουράκο

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αριάδνη αρχίζει να μαλακώνει με την Ιουλία

 

Άντζελα Γκερέκου: Η Αθηνά από τη Γη της Ελιάς με νέα αλλαγή στα μαλλιά που την ανανέωσε πλήρως

Η Αφροδίτη παρατηρεί ότι η Αριάδνη είναι κάπως απόμακρη φέρνοντας τον Χρήστο σε πολύ δύσκολη θέση. Στο μεταξύ ο Ορέστης και η Αριάδνη αντιλαμβάνονται ότι ο Πότης προσπαθεί να τους κάνει προξενιό και αποφασίζουν να του κάνουν πλάκα.

Η Φιλιώ έχει αρχίσει να ενοχλείται από την παρουσία του Τζον γιατί νιώθει ότι χάνει την αποκλειστικότητα της Αθηνάς.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 82 στις 23/1/2024

Επεισόδιο 82

Τρίτη

Σύντομα ο Ισίδωρος καλεί την Αθηνά και τον Τζον για φαγητό και όλοι αντιλαμβάνονται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα τους, καθώς τα βλέμματα τους είναι έντονα.

Η Αριάδνη κάνε μία τελευταία προσπάθεια να πλησιάσει τον Χρήστο αλλά αυτός της το ξεκόβει οριστικά, καθώς έχει αποφασίσει να μείνει στο πλευρό της γυναίκας του.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος κάνει μία ανακοίνωση που της αλλάζει τη ζωή

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αριάδνη αρχίζει να μαλακώνει με την Ιουλία

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης μαθαίνει πως η Δήμητρα με τον Κουράκο χώρισαν

Οι ανώτεροι στην υπηρεσία καλούν τη Δήμητρα για να της μιλήσουν κι εκείνη ανησυχεί πως θα την επιπλήξουν για την σχέση της με τον Κουράκο. Την ίδια ανησυχία μοιράζεται και ο αστυνόμος.

Ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στην Αρετή, όμως τα κίνητρα του δεν είναι ειλικρινή.μάλιστα, μιλά με έναν έμπιστο φίλο του και του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο την πλησίασε.

Τελικά όμως αυτό που θέλουν είναι να της ζητήσουν να λάβει μέρος σε μία επικίνδυνη μυστική αποστολή, που αφορά εμπόριο ναρκωτικών. Η Δήμητρα θα πρέπει τώρα να αποφασίσει αν θα δεχτεί να πάρει το ρίσκο. Ο Στάθης αποκαλύπτει στην Βασιλική ότι η Ιουλία περιμένει το παιδί του και ελπίζει πως η αντίδραση της θα είναι καλή.

 

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 83 στις 24/1/2024

Επεισόδιο 83

Τετάρτη

Ο Τζον έχει μία εκ βαθέων συζήτηση με την Αθηνά ενώ έρχονται όλο και πιο κοντά. Μετά από πολλή σκέψη ο Αποστόλης μιλά στο Λυκούργο για την παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη.

Του αποκαλύπτει δηλαδή ότι τους είδε να φιλιούνται έξω από την ταβέρνα. Ο Λυκούργος στην αρχή δεν θέλει να το πιστέψει. Καλεί τον Χρήστο ο οποίος μετά από πιέσεις το παραδέχεται.

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη είναι αδερφή μου – Ο Φίλιππος εξομολογείται την αλήθεια

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά με νέα αλλαγή στα μαλλιά που την ανανέωσε πλήρως

 

Η Γη της Ελιάς: Η Συγκινητική εξομολόγηση του Λυκούργου θα ραγίσει καρδιές

Ο Στάθης κάνει μία σοβαρή κουβέντα στην Βασιλική, που εκφράζει παράπονα για τη στάση του από τότε που μπήκε στη ζωή του η Αριάδνη.

Ο Φίλιππος συναντά τον Μιλτιάδη και τον ρωτάει ευθέως τι τρέχει με την Βασιλική. Η Ειρήνη βάζει τον Παρασκευά στο σπίτι της αλλά ο Δημοσθένης επιστρέφει απροειδοποίητα.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 84 στις 25/1/2024

Επεισόδιο 84

Πέμπτη

Ο Στάθης πηγαίνει την Αριάδνη στο ιατρείο για εξετάσεις αίματος και η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εκείνη και την Αφροδίτη είναι πολύ αμήχανη. Ο Ισίδωρος επιτρέπει στην Αμαλία να γυρίσει στο σπίτι αλλά υπό όρους.

Ο Κουράκος αντιδρά έντονα στην απόφαση της Δήμητρας να δεχτεί χωρίς δεύτερη σκέψη την μυστική αποστολή που της ανέθεσαν οι ανώτεροί της. Οι δυο τους διαφωνών και ο καυγάς δεν αργεί να φουντώσει.

Όσο περνούν οι μέρες ο Φίλιππος αισθάνεται όλο και πιο άσχημα για τον χωρισμό του από την Βασιλική, αλλά κανείς τους δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει ένα βήμα πίσω. Ο Δημοσθένης πιέζει για μία ακόμα φορά την Ασπασία να μην προχωρήσει με το διαζύγιο και την απειλεί ότι στην αίθουσα του δικαστηρίου θα ακουστούν όλα. Η Ασπασία όμως δεν δείχνει να τον φοβάται. Ο Τζον και η Αθηνά προχωρούν την σχέση τους.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης έξω φρενών με τον Πότη

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Βαγιάκος καίει τον Κουράκο

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91

Στο μεταξύ ενθουσιασμένη η Αρετή ανακοινώνει στην Βασιλική και την Ασπασία την πρόταση γάμου που της έκανε ο Τάσος και την απόφαση της να τον παντρευτεί για να σκάσει ο Στάθης από τη ζήλια του. Η Βασιλική βέβαια έχει αμφιβολίες και τις εκφράζει στην μητέρα της.

Η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι αλλά ο Ισίδωρος διατηρεί ακόμα τις επιφυλάξεις του απέναντί της. Το ειδύλλιο του Τζον και της Αθηνάς εξελίσσεται όμως η Φιλιώ βάζει συνεχώς εμπόδια. Η Αριάδνη και η Μαρίνα αρχίζουν να γίνονται φίλες, ωστόσο η Αριάδνη δε βρίσκει ακόμα το θάρρος να της εξομολογηθεί την παράνομη σχέση της με τον Χρήστο. Σύντομα ο Πότης αποκαλύπτει στην Αρετή την εγκυμοσύνη της Ιουλίας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close