Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 4/3/24  έως 8/3/2024

Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 04/3/2024 έως τις 08/3/2024.

 

Κουφέτο αυτή η εβδομάδα…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 109 στις 04/3/2024

Επεισόδιο 109

Δευτέρα

 

Το σοκ της Ειρήνης μετά την αποκάλυψη του Παρασκευά ότι ο Φίλιππος είναι αδελφός της είναι τεράστιο. Από την άλλη μεριά, ο Φίλιππος χαίρεται με αυτή την εξέλιξη καθώς ήθελε να μιλήσει στην Ειρήνη και δεν τον άφηναν.

Η Δήμητρα ανακοινώνει στον Κουράκο ότι αποφάσισε να πάει στην Αμερική για μετεκπαίδευση και τον αφήνει άναυδο και πληγωμένο. Η Αμαλία με την Αθηνά καβγαδίζουν για δεύτερη φορά.

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών στο Γ κύκλο

 

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 113, 114, 115, 116

Ο Παρασκευάς σε μία ευάλωτη στιγμή εξομολογείται στη Χάιδω τα δραματικά γεγονότα της παιδικής του ηλικίας. Ο Δημοσθένης, βαθιά ενοχλημένος που η Ξένια του άρπαξε το μωρό, απευθύνεται σε ντέτεκτιβ για να τη βρει.

Η Αρετή, αποφασισμένη να κάψει τον φούρνο του Τάσου, προμηθεύεται βενζίνη. Η Αθηνά συζητά με τη Φιλιώ το ενδεχόμενο να μετακομίσουν στην Αμερική και η μικρή αντιδρά έντονα. Η Ισμήνη ανακαλύπτει ένα απειλητικό σημείωμα και καταλαβαίνει ότι ο Κωνσταντίνος βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 110 στις 05/3/2024

Επεισόδιο 110

Τρίτη

Ο Μάνος προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση με την Μαρίνα, αλλά εκείνη πιστεύει ότι έχουν αλλάξει τα συναισθήματά του και δεν της δίνει πια καμία σημασία. Η Ισμήνη έχει τρομοκρατηθεί από την άγνωστη απειλή, ενώ ο Κωνσταντίνος λαμβάνει ένα ακόμα σημείωμα.

Ο Ισίδωρος συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τον νέο καβγά ανάμεσα στην Αθηνά και την Αμαλία, και τελικά επιπλήττει τη γυναίκα του πιο άσχημα από ποτέ. Η Δήμητρα αποχαιρετά γνωστούς και φίλους, ενώ ο Ορέστης συμπαραστέκεται στον Κουράκο που δείχνει διαλυμένος.

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή μπλέκει στο φόνο την Ασπασία

 

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης δίπλα στην Βασιλική και ο Φίλιππος της γυρνά την πλάτη

Η Ειρήνη αποκαλύπτει στον Δημοσθένη την αλήθεια για τον πραγματικό της πατέρα και, ενώ όλοι συνεννοούνται να το αρνηθούν, ο Φίλιππος του το παραδέχεται.

Η Αρετή ετοιμάζεται να κάψει τον φούρνο του Τάσου, αλλά η Ασπασία τής χαλάει τα σχέδια. Η Μαργαρίτα προτρέπει τον Τζον να πάρει μαζί του την Αθηνά στην Αμερική.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 111 στις 07/3/2024

Επεισόδιο 111

Πέμπτη

Ο Δημοσθένης εξαπολύει οχετό προς την Ασπασία και δεν της αφήνει κανένα περιθώριο να δικαιολογηθεί. Η Ειρήνη ακολουθεί το παράδειγμα του πατέρα της και γυρίζει κι εκείνη την πλάτη στην Ασπασία, αφού το μεγάλο μυστικό της τους έχει κλονίσει ανεπανόρθωτα.

Οι ανασφάλειες της Μαρίνας συνεχίζονται καθώς πιστεύει ότι ο Μάνος έχει σταματήσει να την προσέχει κι έχει το μυαλό του αλλού. Το κλίμα ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Βασιλική συνεχίζει να είναι αμήχανο και το ζευγάρι δείχνει να περνάει σοβαρή κρίση.

Η Γη της Ελιάς: Η Μάρω Κοντού στον Δ κύκλο θα παίξει κομβικό ρόλο

 

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική και ο Φίλιππος μαθαίνουν την τραγική αλήθεια

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκοτώνει τον εκβιαστή του Κωσταντίνου

Στο μεταξύ, η Αριάδνη παίρνει πρωτοβουλία και στέλνει μήνυμα στην Ιουλία. Η Δήμητρα μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει για την Αμερική, αφήνοντας τον Γιώργη διαλυμένο ψυχολογικά.

Οι εκβιαστές του Κωνσταντίνου συνεχίζουν να του ασκούν πίεση και τον στριμώχνουν άγρια. Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ζητάει από την Αριάδνη να χωρίσουν.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 112  στις 08/03/2024

Επεισόδιο 112

Παρασκευή

Η Αριάδνη καταρρακώνεται από τον χωρισμό της με τον Χρήστο, ενώ εκείνος δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη του στην Αφροδίτη προκειμένου να απαλλαγεί από τις τύψεις.

Ο Δημοσθένης αποφασίζει να μη γράψει το σπίτι στην Ασπασία για να την τιμωρήσει κι εκείνη προχωράει στο διαζύγιο με αντιδικία. Η Βασιλική και ο Φίλιππος μαθαίνουν την αλήθεια για το παρελθόν του Παρασκευά.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος γίνεται επικίνδυνος και η Μαρίνα φοβάται

 

Η Γη της Ελιάς-Αριάδνη-

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 111, 112

Ο Στάθης υπογράφει συμβόλαια με τον Τζον και δηλώνει πολύ χαρούμενος με το νέο επαγγελματικό του βήμα.

Η Αμαλία γυρίζει στις παλιές καλές της συνήθειες προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση με τον Ισίδωρο, ενώ ο Μάνος αγοράζει στη Μαρίνα ένα ακριβό δώρο για να τον «συγχωρέσει». Μια μεγάλη φωτιά αναστατώνει το χωριό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close