Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Μαρίνα πιάνει στα πράσα τον Μάνο με την Αφροδίτη. 

Εμείς ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε!!!

Η Μαρίνα, από τη στιγμή που χάνει το μωρό της και μετά, στην σειρά Η Γη της Ελιάς, τρελαίνεται, και… Δεν θέλει να βλέπει μπροστά της κανέναν. Ακόμη και ο Μάνος είναι σαν να μην υπάρχει γι’ αυτήν. Επιπλέον αρχίζει να βγάζει μια κακία με το παραμικρό προς όλους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης μπαίνει στο στόχαστρο και η ζωή του κινδυνεύει

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο γδικιωμός δεν σηκώνει αναβολή

Ο Μάνος θεωρεί ότι η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η γυναίκα του δεν είναι διαχειρίσιμη. Ζητά την ιατρική συμβουλή της φίλης του της Αφροδίτης.

Η τελευταία του εφιστά τη προσοχή και του ζητά να είναι κοντά στη γυναίκα του. Παράλληλα, σύμφωνα με το youfly, του λέει ότι θα σταθεί κι αυτή στο πλάι τους και θα παρακολουθεί και η ίδια τη κατάσταση της Μαρίνας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Κωνσταντίνος και Λυκούργος θάβουν τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ολα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Γ Κύκλου

Όμως η Μαρίνα όπως θα δούμε στη συνέχεια παρεξηγεί τα πηγαινέλα της Αφροδίτης στο σπίτι τους θεωρώντας πως ο άνδρας της, την απατά με τη γιατρό της Αρεόπολης. Μάλιστα θα δούμε να επιτίθεται στο Μάνο κατηγορώντας τον πως φλερτάρει την Αφροδίτη πίσω από τη πλάτη της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κακοποιεί την Βασιλική

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι Δολοφονίες που έρχονται στον Γ κύκλο της σειράς

Ο Μάνος προσπαθεί να τη καθησυχάσει τονίζοντας της πόσο την αγαπά αλλά η Μαρίνα εκνευρίζεται ακόμη περισσότερο. Κάποια στιγμή μαζεύει τα πράγματα της. Ο Μάνος τη ρωτά που ετοιμάζεται να πάει και η Μαρίνα χωρίς κανένα απολύτως δισταγμό του απαντά: «Φεύγω, δεν θα με ξαναδείς».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close