Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω επιστρέφει και φέρνει τα πάνω κάτω

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Μέλπω επιστρέφει και φέρνει τα πάνω κάτω  

Κι όμως, η Μέλπω επιστρέφει στην γη της ελιάς και φέρνει αναστάτωση, τόσο στον Λυκούργο, όσο και στην Αρετή! Η οργή της με την Χάιδω θα φανεί ήδη από τα πρώτα λεπτά της συνάντησής τους, ειδικά όταν η Μέλπω μάθει πως ο σύζυγός της συνέχισε τη ζωή του με άλλη γυναίκα.

Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω επιστρέφει και φέρνει τα πάνω κάτω

Το περίεργο σε αυτή την ιστορία, είναι πως ο μεγαλύτερος καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο ηρωίδες που δεν έχουν κάτι να χωρίσουν. Κι όμως, η Αρετή θα στάξει το φαρμάκι της, με την Μέλπω να εξοργίζεται.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης επιτίθεται στην Ευτυχία και την πνίγει

Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω επιστρέφει και φέρνει τα πάνω κάτω

Μία συνάντηση θα είναι αρκετή, για να ξεσπάσει ο πόλεμος. Η Μέλπω θα μιλήσει για τον Στάθη, χτυπώντας την Αρετή στο ευαίσθητό της σημείο, στην γη της ελιάς. Οι δύο γυναίκες θα ανταλλάξουν πολύ βαριές κουβέντες, με τον Στάθη να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Η κατάσταση δε θα αργήσει να βγει εκτός ελέγχου. Η Μέλπω θα δημιουργήσει προβλήματα ακόμη και στον Λυκούργο σύμφωνα με το youfly.com , ο οποίος θα είναι αρκετά επιθετικός και απότομος απέναντί της. Πλέον, νιώθει και η ίδια ανεπιθύμητη στη Μάνη…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close