Η Γη της Ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος ξανά μαζί και ευτυχισμένοι

Η Γη της Ελιάς:Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχαριστες  αφού Ισμήνη και Κωνσταντίνος είναι ξανά μαζί και ευτυχισμένοι.

Να δούμε θα αξιοποιήσει την ευκαιρία;;;;

Η ζωή της Ισμήνης γκρεμίστηκε μέσα σε ένα λεπτό όταν ανακάλυψε ότι ο Κωσταντίνος δεν είναι ο άνθρωπος που πίστευε, αλλά ένας εγκληματίας. Όπως έχουμε παρακολουθήσει η απόφαση της να χωρίσουν είναι αμετάκλητη όμως μια απρόσμενη εξέλιξη φέρνει νέες ανατροπές.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρελαίνεται

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-Ισμήνη-

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Το δραματικό παρελθόν του Αλέξη που τον οδήγησε στην τρέλα

Η Ισμήνη ανακαλύπτει ότι ο Κωσταντίνος είναι ο άνθρωπος που χάρισε τη ζωή στον πατέρα της, καθώς αυτός ήταν ο κρυφός δότης ήπατος. Μάλιστα ο συμβολαιογράφος ζητά από τον γιατρό του Λυκούργου να μη μάθει πότε η αγαπημένη του την αλήθεια και όταν εκείνη πληροφορείται τα πάντα συγκινείται.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: To τραγικό τέλος ενός αδίστακτου δολοφόνου

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-Ισμήνη-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: To τέλος της Εύας στη σειρά

Η ανιδιοτελής αγάπη του για τον πατέρα της και την ίδια, οδηγούν ξανά την Ισμήνη στην αγκαλιά του Κωσταντίνου όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς η γη της ελιάς. Του δίνει μία δεύτερη ευκαιρία και το ζευγάρι είναι πάλι μαζί.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: O Στάθης έξαλλος εξαφανίζεται

Η Γη της Ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος ξανά μαζί και ευτυχισμένοι

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Μια πρόταση γάμου ταράζει τη Μάνη

Οι πρώτες οι μέρες κυλούν υπέροχα και για τους δύο και ο Κωσταντίνος έχει επιτέλους τη δυνατότητα να της μιλήσει για όλες τις σκοτεινές πτυχές της ζωής του, χωρίς βέβαια να της αποκαλύψει ότι ο εγκέφαλος της συμμορίας είναι ο Δημοσθένης.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ποιο θα είναι το τέλος της Μαργαρίτας στη Β σεζόν

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-Ισμήνη-

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα ζητά εισαγγελική παρέμβαση για να κλείσει τον Αλέξη ψυχιατρείο

Όμως σύντομα εκείνη άθελά της θα φέρει σε δύσκολη θέση το σύζυγό της καθώς προσκαλεί το μαφιόζο και την Ασπασία σε δείπνο στο οποίο μάλιστα παρίσταται και ο Λυκούργος με την Χάιδω, με την ατμόσφαιρα ανάμεσα στους συνδαιτυμόνες να είναι τεταμένη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close