Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε νέες απειλές στον Δημοσθένη.

Δημοσθένη τι γίνεται;;

Δύσκολες ώρες έρχονται για τον Δημοσθένη Καπερνάρο, στην γη της ελιάς. Φαίνεται πως κάποιος τον απειλεί με μήνυση, γεγονός που φέρνει σε τεράστια αμηχανία όλη την οικογένεια στο σπίτι..

Όλα ξεκινούν, όταν η Ειρήνη συλλαμβάνεται για κλοπή. Η νεαρή οδηγείται στο τμήμα και ο Κουράκος της ζητά να ενημερώσει τους γονείς της, για να την βοηθήσουν. Η Ειρήνη αρνείται, τρομοκρατημένη πως εάν μιλήσει, όλα θα τελειώσουν..

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται πιο επικίνδυνος απο ποτέ

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει εντολή θανάτου για την Δήμητρα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης δολοφονεί την Μυρτάλη

Για κακή της τύχη, ο Δημοσθένης μαθαίνει την αλήθεια και τρέχει στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί αρπάζει την Ειρήνη, της φωνάζει και την σέρνει στο σπίτι, ντροπιασμένος.. Ο Κουράκος παρακολουθεί άναυδος..

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άνανδρη επίθεση

Ο μαγαζάτορας απειλεί να μηνύσει την Ειρήνη Καπερνάρου, αλλά και τον Δημοσθένη, στην γη της ελιάς. Για να μη ξεσπάσει σκάνδαλο, ο Κουράκος καθησυχάζει την οικογένεια πως δε θα γίνει καμία μήνυση, λέγοντας στον μαγαζάτορα πως το κορίτσι αυτό είχε θολώσει και πως δεν ήξερε τι έκανε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Γάμος της Ιουλίας με το Στάθη είναι γεγονός και μάλιστα σύντομα

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πληρωμένη δολοφόνος έρχεται στην Μάνη για να σκοτώσει την Αθηνά

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Ο Δημοσθένης τρέμει στην ιδέα πως θα τα χάσει όλα, εξαιτίας των ανόητων πράξεων της κόρης του. Πατάει τις φωνές και φέρεται απαίσια στην Ειρήνη, παρόλο που γλίτωσαν τη μήνυση… Η οικογένεια διχάζεται.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close