Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης καταστρέφει τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Δημοσθένης καταστρέφει τον Στάθη.

Κάτω τα χέρια από τον Στάθη.

Ο Δημοσθένης αποφασίζει να πουλήσει τις ελιές του: “Τζάμπα έξοδα δε μου φέρνουν τίποτα αυτά τα κτήματα, θα τα δώσω να ησυχάσω”, λέει αδιαφορώντας για την τύχη του Στάθη, όποιος θα μείνει χωρίς δουλειά. Την ίδια ώρα ο Φίλιππος αποφασίζει να πάει στο στρατό: “Αποφάσισα να κόψω την αναβολή μου και να πάω στο στρατό”, ανακοινώνει και τους ξαφνιάζει όλους και κυρίως αναστατώνει την Βασιλική και την Χάιδω:

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πάει στον γκρεμό να αυτοκτονήσει

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης καταστρέφει τον Στάθη

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται σε δυστύχημα Αθηνά Αναστασία και Μαργαρίτα

Δεν το πιστεύω. Δεν πάει καλά ο γιος μου. Λυκούργε κάνε κάτι θα με τρελάνει”, του λέει Χάιδω. Έτσι ο Λυκούργος αναλαμβάνει να τον μεταπείσει: “Μπορείς να μου πεις τι έπαθες ξαφνικά; Τι σε έπιασε να πας τώρα; Σίγουρα είναι κάτι, που δεν μπορείς να το αποφύγεις, αλλά γιατί τώρα;”, τον ρωτάει, άλλα Φίλιππος δείχνει αποφασισμένος. “Κύριε Λυκούργε το σκέφτηκα καλύτερα, τώρα να ξεμπερδεύω”, τα πάντα.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του Γιώργου Αγγελόπουλου στην σειρά

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης καταστρέφει τον Στάθη

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος ράκος μετά τον χωρισμό

Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης ανακοινώνει στο Στάθη: “Ξάδερφε το αποφάσισα, τον ελαιώνα θα το πουλήσω, δε με συμφέρει, δεν έχω κανένα κέρδος”, προκαλώντας την δυσαρέσκειά του: “Με λίγα λόγια μου λες ότι η συνεργασία μας τελειώνει. Έτσι ξαφνικά από το πουθενά. Δεν πειράζει να είσαι καλά”.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν του Ανδρέα

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης καταστρέφει τον Στάθη

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Το μεγάλο μυστικό για το παιδί της Ιουλίας και ποιος είναι ο πατέρας

Είναι τα λόγια του και φεύγει εκνευρισμένος. Η μόνη που χαίρεται με αυτή την εξέλιξη είναι η Αρετή, η οποία πιστεύει ότι ο Στάθης τώρα που δεν έχει τίποτα θα αναγκαστεί να ξαναγυρίσεις κοντά της. Η Μυρτάλη σε μια ακόμα επίδειξη δύναμης, αρπάζεται με την Άννα, αλλά η εξέλιξη δεν θα της αρέσει καθόλου καθώς η Άννα αποδεικνύεται δύσκολη αντίπαλος και την πλακώνει στα χαστούκια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close