Η Γη της Ελιάς: Το τέλος των ζευγαριών για το 2023

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών για το 2023.

Ετοιμαστείτε για… αγωνία μέχρι να ξεκινήσει το δεύτερο μισό της σεζόν!

Γεμάτο ανατροπές αναμένεται το φινάλε της σεζόν για τα ζευγάρια που ζουν στη γη της ελιάς. Χωρισμοί, επανασυνδέσεις, απιστίες αλλά και νέοι έρωτες δίνουν την πάσα για τις εξελίξεις που αναμένονται συναρπαστικές από τη νέα χρονιά.

Την Πέμπτη στις 21 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος της σεζόν του Γ’ Κύκλου και μας αφήνει για δύο βδομάδες με πολλές απώλειες και αγωνία.

Ιουλία Στάθης: Η αγάπη τους φέρνει ξανά μαζί

Παρότι η Ιουλία του έχει ανακοινώσει ότι περιμένει το παιδί τους και ότι θα ήθελε να γίνουν μία κανονική οικογένεια, ο Στάθης σύμφωνα με το TV24, δεν της αφήνει περιθώρια επανασύνδεσης. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν την αγαπάει ή ότι δεν θέλει να γίνουν οικογένεια.

Απλά ο Στάθης έχει στο μυαλό του ένα σχέδιο που δεν είναι άλλο από το να φτάσει κοινωνικά και οικονομικά στο επίπεδο της Ιουλίας. Ήδη, έχει αγοράσει δύο κτήματα και πηγαίνουν πολύ καλά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στο Καφενείο του Πότη η επανασύνδεση Στάθη-Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει την επόμενη κίνηση με την Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή δηλητηριάζει την Βασιλική

Στόχος του λοιπόν είναι να φτιάξει τη σχέση της Ιουλίας με την Αριάδνη αλλά και να γίνει οικονομικά δυνατός όπως και η Ιουλία άλλωστε, για να μπορούν πλέον να είναι μαζί χωρίς να μειονεκτεί ο ίδιος σε τίποτα.

Μάλιστα, το πρώτο βήμα το κάνει όταν αποφασίζει να της δείξει μπροστά σε όλους ότι είναι ο μεγάλος του έρωτας. Την τελευταία μέρα της μετάδοσης της σειράς για το 2023 η Ιουλία κάνει μία ξαφνική εμφάνιση στη μουσική βραδιά του Πότη και της Άννας στο καφενείο. Εκεί, ο Στάθης της αφιερώνει ένα ερωτικό τραγούδι γεμάτο νόημα.

Ισίδωρος και Αμαλία: Την παρατάει και φεύγει

Μία ακόμη αυθαίρετη κίνηση της Αμαλίας φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Βρεττάκων. Ο Ισίδωρος μαθαίνει τελευταίος τι έχει συμβεί και γίνεται έξαλλος μαζί της. Την επιπλήττει για την πρωτοβουλία της να απαντάει στα e-mail του σαν να είναι ο ίδιος και μάλιστα κρυφά, αλλά αποφασίζει να την καλύψει στο συμβούλιο, μπροστά στον Μάνο και την Αθηνά.

Στο μεταξύ εκτός των άλλων η Ιουλία είναι εκνευρισμένη μαζί της και με μεγάλη αυστηρότητα κάνει μία κουβέντα στην Αμαλία σχετικά με τα e-mail που έστειλε εξ’ ονόματος του Ισίδωρου αλλά εκείνη εξακολουθεί να δικαιολογεί την πράξη της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δραματικές ώρες στο νοσοκομείο για Λυκούργο και Ισμήνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος παρατάει την Αιμιλία και φεύγει στο Λονδίνο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος παρατάει την Αιμιλία και φεύγει για Αγγλία

Όλα αυτά τα γεγονότα που έχουν συμβεί με την Αμαλία σε επαγγελματικό αλλά και οικογενειακό επίπεδο, έχουν φέρει τον Ισίδωρο σε μία κατάσταση που είναι πολύ παγωμένος απέναντί στην γυναίκα του.

Ωστόσο αυτή τη φορά δε δείχνει διατεθειμένος να αφήσει πίσω αυτό το γεγονός και αποφασίζει να την παρατήσει και να φύγει στην Αγγλία, χωρίς να της πει τίποτα.

Βασιλική και Φίλιππος: O εγωισμός τους χωρίζει

Από τη στιγμή που η Βασιλική έμαθε για την Αριάδνη άλλαξε εντελώς συμπεριφορά. Όλοι της λένε να δώσει μία ευκαιρία στην αδερφή της όμως εκείνη δεν ακούει τίποτα. Η Αρετή για ακόμα μία φορά έχει χειραγωγήσει την Βασιλική.

Όσο όμως οι μέρες περνάνε τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα, καθώς η Βασιλική εξακολουθεί να αποφεύγει την αδερφή της, γεγονός που αρχίζει να ενοχλεί τον Φίλιππο.

Εκείνος, της δίνει το παράδειγμα το δικό του με την Ειρήνη και το πόσο διαφορετικά το έχει αντιμετωπίσει, αφού εκείνος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την αδερφή του και ας μην το ήξερε η ίδια. Όμως η Βασιλική δείχνει ότι βάζει τον εγωισμό της πάνω απ’ όλα.

Δείτε ακόμη Η Ιφιγένεια Τζολά απο τη Γη της Ελιάς μας βάζει σε Cristhmas mood με το σύνολο της

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική εγκαταλείπει τον Φίλιππο οριστικά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της Αρετής

Η σχέση του ζευγαριού αρχίζει να κλονίζεται και η Βασιλική βλέπει ένα πολύ άσχημο όνειρο που φοβάται πως είναι κι αυτό προφητικό. Και τελικά οι φόβοι της βγαίνουν αληθινοί.

Ο Φίλιππος είναι εκνευρισμένος μαζί της και μετά από έναν γερό καβγά το ζευγάρι χωρίζει. Η Βασιλική φεύγει από το σπίτι και ο Φίλιππος δεν θέλει να την ξαναδεί. Η νέα χρονιά θα τους βρει χωρισμένους αλλά για πόσο…

Κουράκος και Δήμητρα: Σε κίνδυνο η δουλειά τους λόγω έρωτα

Ο Κουράκος έχει κάνει το πρώτο βήμα και έχει εξομολογηθεί την σχέση του με τη Δήμητρα στον Ορέστη, ενώ η αστυνόμος έχει σχεδόν μετακομίσει στο σπίτι του. Την ίδια στιγμή ο Βαγιάκος βάζει μπρος το σχέδιο εξόντωσης τους.

Πηγαίνει και καρφώνει την σχέση του Κουράκου και της Δήμητρας στην Ανωτέρα, ισχυριζόμενος ότι ο αστυνόμος μεροληπτεί υπέρ της συντρόφου του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική εγκαταλείπει τον Φίλιππο οριστικά

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κάνει πρόταση γάμου στην Δήμητρα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια και η δίκη της Χάιδως ξεκινάει

Όταν μαθαίνουν για την συγκεκριμένη ανώνυμη καταγγελία εις βάρος τους, ο Κουράκος και η Δήμητρα προσπαθούν να είναι πιο προσεκτικοί και να μην δίνουν αφορμές για σχόλια. Έτσι, παρότι είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν κανονικά οι συνθήκες τους αναγκάζουν να εξακολουθούν να κρατούν κρυφή την σχέση τους.

Φυσικά ο Βαγιάκος με τον Δημοσθένη δεν τα παρατάνε και σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα για να τους υπομονεύουν. Την ίδια στιγμή όμως ο Κουράκος λέει στην Δήμητρα ότι έχει κουραστεί από το κρυφτό και ότι είναι έτοιμος να μιλήσει στην Ανωτέρα.

Λυκούργος και Χάιδω: Το τραγικό γεγονός που τους φέρνει ξανά κοντά

Ο χωρισμός τους έπεσε σαν βόμβα. Και οι δύο υποφέρουν μακριά ο ένας από τον άλλον. Ο Λυκούργος δεν μπορεί να χωρέσει μαζί την αγάπη με την συνείδηση. Η Χάιδω δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη.

Ο πόνος είναι μεγάλος και με την έλευση της Λουκίας προστέθηκε και η ζήλεια. Η Χάιδω παθαίνει ρήξη ανευρύσματος και μπαίνει στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει την επόμενη κίνηση με την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύονται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέα δυσκολία για τον Λυκούργο

Η ζωή της κινδυνεύει και στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο Λυκούργος καταρρακωμένος από το φόβο ότι μπορεί να την χάσει.

Από τις τύψεις ότι μπορεί να φταίει αυτός και από την διαπίστωση ότι τίποτα δεν είναι πιο πάνω από την αγάπη και την ίδια τη ζωή αποφασίζει να μείνει για πάντα με την Χάιδω και να μη χωρίσουν ποτέ.

Αριάδνη και Χρήστος: Παράνομη αγάπη – Αδιέξοδο

Ο Χρήστος και η Αριάδνη συνεχίζουν να είναι τρελά ερωτευμένοι και παρά τις τύψεις που έχουν δεν μπορούν να αντισταθούν και για μία ακόμη φορά, ενδίδουν στο παράνομο πάθος τους. Η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους δείχνει να είναι πολύ δυνατή και λίγο αργότερα συναντιούνται για μία ακόμα φορά σε έναν ξενώνα και κάνουν έρωτα.

Στο μεταξύ ο Στάθης καταλαβαίνει πως η κόρη του είναι ερωτευμένη με κάποιον και της κάνει μια κουβέντα αλλά δεν καταφέρνει να της πάρει λέξη. Ωστόσο λανθασμένα θεωρεί πως η Αριάδνη γλυκοκοιτάζει τον Ορέστη αλλά δεν του το παραδέχεται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η καμπάνα χτυπά για τους Βρεττάκους

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος των ζευγαριών για το 2023

Δείτε ακόμη Αφροδίτη Λιάντου-Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Η Μυρτάλη και ο Αλέξης από τη Η Γη της Ελιάς έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους

Το παράνομο ζευγάρι παλεύει με τα αισθήματα του και το πάθος τους. Η Αφροδίτη δεν έχει καταλάβει το παραμικρό. Έτσι, όταν η Αριάδνη συναντάει τυχαία την Αφροδίτη με τον Χρήστο η αμηχανία της είναι μεγάλη.

Αργότερα, η γιατρός ανίδεη προτείνει στον Χρήστο να την καλέσουν στο σπίτι τους. Ο Χρήστος επίσης από την πλευρά του αισθάνεται κλονισμένος και κάποια στιγμή δεν αντέχει και εξομολογείται στην Ισμήνη και τον Κωσταντίνο ότι ο γάμος τους δεν πηγαίνει καλά γιατί είναι ερωτευμένος με άλλη.

Αρετή και Τάσος: Ένας έρωτας γεννιέται

Να που η Χρυσούλα βγήκε αληθινή. Αυτό σκέφτεται η αρετή όταν έρχεται κοντά με τον Τάσο τον φούρναρη. Μία επίσκεψη του στο μαγαζί θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Αρετής και στο πρόσωπο του Τάσου θα ξανά ζήσει και πάλι τον έρωτα λίγο πριν τελειώσει η Α’ σεζόν της σειράς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με την ζωή του Ισίδωρου

Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της Αρετής

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη κλέβει την καρδιά του Ορέστη

Η Αρετή περνάει ένα όμορφο βράδυ με τον Τάσο τον φούρναρη. Αυτή η βραδιά είναι μόνο η αρχή καθώς το πάθος όλο και φουντώνει και ο Τάσος αρπάζει την Αρετή και της δίνει ένα μεγάλο φιλί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close