Η Μάγισσα Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 11/3/2023 έως 12/3/2023

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 11/3/24 έως 12/3/2024.

 

Kαλά θα πάει και αυτή η εβδομάδα…

 

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 62 στις 05/3/2024

Επεισόδιο 62

Δευτέρα

Η Θεοφανώ προσπαθεί ν’ ανταπεξέλθει στη νέα της πραγματικότητα. Ο ερχομός της θα ταράξει τις ήδη διαταραγμένες σχέσεις ανάμεσα στα μέλη των Λασκαραίων.

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι υπερασπίζεται τον εαυτό του

 

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι υπερασπίζεται τον εαυτό του

 

Η Μάγισσα: Η Ρηνιώ τα βάζει με τον Τζανή

Ο Μάρκος οργανώνει τα σαραντίσματα του γιου του και άσχημες αναμνήσεις και φόβοι ξυπνάνε στον πύργο των Λασκαραίων.. Ο Αντρέι, από την άλλη, δεν έχει σκοπό να επιτρέψει να αφήσει τη Θεοφανώ να ζήσει μια ζωή που δεν θέλει.

Η Μάγισσα: Η Δαμιανή νιώθει άτρωτη

 

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ μεταξύ ζωής και θανάτου

Η Μάγισσα: Η Κερασίνα στο πλευρό του Αντρέι

Έτσι μαζί με τον Μπακού βρίσκει καταφύγιο στην σπηλιά του Τζανέτου και ετοιμάζει προσεκτικά και μεθοδευμένα τα νέα του σχέδια. Είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει το πεπρωμένο του και να δικαιώσει τον πατέρα του, έστω και μετά θάνατο.

Η Μάγισσα: Η μάχη του καλού και του κακού

 

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος φοβάται για την ζωή του παιδιού του

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 67

Ο Μάρκος αποφασίζει να σταματήσει τον επεκτατισμό των Γερακάρηδων, αλλά ο πόλεμος μεταξύ των δύο οικογενειών είναι πλέον αναπόφευκτος και η κατάσταση μεταξύ των δύο πατριών γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη. Ενώ ο Αντρέι αποφασίζει να επιτεθεί στον Μάρκο.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 63 στις 06/3/2024

Επεισόδιο 63

Τρίτη

Ο Αντρέι προσπαθεί να πάρει τα ηνία των Λασκαραίων ως νομιμος διάδοχος του καπετανάτου. Στο δρόμο του θα συναντήσει δυσκολίες θα χρειαστεί να πάρει άσχημές αποφάσεις και θα βρεί απρόσμενους συμμάχους.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 66

 

Η Μάγισσα Γιλμάζ Χουσμέν : Η καταγωγή του Φρίξου από τη Μάγισσα και τι σημαίνει το όνομά του

 

Η Μάγισσα: Ο Πετρούνης επιστρέφει και εκδικείται τον Σπήλιο

Η Δαμιανή προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον Μιχαήλ πως η Θεοφανώ αποτελεί κίνδυνο για την οικογένειά τους . Και ενώ η κατάσταση μεταξύ των δύο πατριών γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνο. Ο Μάρκος παίρνει μία απόφαση για το γάμο του που θα φέρει καινούργιες φουρτούνες. Την ίδια στιγμή το ένοχο μυστικό του Τζσνή αποκαλύπτεται

 

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Μάγισσα με ένα κλικ εδώ

Close