Νίκος-Κοκλώνης-Νίκος-Κούρης

Η νέα σειρά του Νίκου Κοκλώνη θα έχει πολύ ονόματα.

Μια νέα σειρά βρίσκεται στα χέρια του Νίκου Κοκλώνη στο κανάλι του STAR. Η νέα σειρά αναμένεται να βγει έχει ήδη δυνατά ονόματα.

Εγώ βλέπω να γίνεται πάταγος με αυτήν την σειρά…

Η Barking Well Media κάνει το επόμενο βήμα κι επενδύει εκτός από τις εκπομπές και στις σειρές μυθοπλασίας. Μία νέα σειρά βρίσκεται στα σκαριά κι έρχεται διά χειρός Κοκλώνη στο STAR με τα πρώτα δυνατά ονόματα να είναι γεγονός.

Σμαράγδα-Καρύδη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική πέφτει σε κατάθλιψη

Είχε ήδη γίνει γνωστό ότι η εταιρεία παραγωγής θέλει να επενδύσει στη μυθοπλασία σε συνδυασμό φυσικά με τις ψυχαγωγικές εκπομπές και τα σόου.

Νίκος-Κουρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ικετεύει τον Μανώλη με τα δάκρυα στα μάτια

Αυτή τη φορά, όμως, η σειρά βρήκε στέγη στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, το Star, μολονότι ο Νίκος Κοκλώνης μέχρι στιγμής συνεργαζόταν με τον ALPHA και το MEGA.

Εάν ευδοκιμήσει η παραγωγή, τότε η νέα σειρά του Κοκλώνη στο STAR αναμένεται να βγει στον αέρα το β’ μισό της σεζόν. Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του youfly.com, έχουν κλείσει τα δύο πρώτα δυνατά ονόματα.

Δείτε ακόμη Άπιστος επόμενα επεισόδια: 115, 116, 117, 118

Ο λόγος για τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή. Αξίζει να σημειωθεί ότι πιο πρόσφατα είδαμε την Σμαράγδα Καρύδη στην κωμική σειρά του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που έκανε μερικές guest εμφανίσεις, ενώ πριν από αυτό την είχαμε απολαύσει στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Εθνική Ελλάδος». Φυσικά, φέτος συνεχίζεται κανονικά το «Celebrity Game Night», στο MEGA, το οποία παρουσιάζει η ίδια σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη.

Σμαράγδα-Καρύδη

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 1,2, 3, 4, 5

Όσον αφορά τον Νίκο Κουρή, ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε πρόσφατα στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών», που έριξαν αυλαία την προηγούμενη σεζόν, ενώ παράλληλα παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ!

Νίκος-Κουρής

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 1

Close