Η Παραλία-Υπατία-

Η Παραλία: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε τα νέα και σκοτεινά μυστικά που έρχονται στο φως. 

Τώρα αρχίζει το καλό :p

Η επίσκεψη της Υπατίας και του Γιώργου στην Κρήτη ολοκληρώνεται, καθώς είναι η τελευταία τους μέρα στον τόπο της παιδικής ηλικίας της Υπατίας. Θα συναντήσει ξανά την κολλητή της, τη Μαρία, με την οποία περνάει μια μέρα γεμάτη αναμνήσεις από το κοινό τους παρελθόν.

Δείτε ακόμα Γιούλικα Σκαφιδά: Έγκυος η ηθοποιός από την Παραλία

Η Παραλία-Υπατία-Γιώργος-

Δείτε ακόμη Η Παραλία: Ο Διονύσης αναζητά πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιου του

Παράλληλα, ο Γιώργος επισκέπτεται, μαζί με τον Παύλο, την επιχείρηση του Διονύση στο Ηράκλειο, συζητώντας για το επαγγελματικό τους μέλλον, μετά την ένταξή του στην οικογένεια Αρχοντάκη.

Δείτε ακόμη Η Παραλία: Το αβέβαιο μέλλον της Υπατίας και του Γιώργου

Η Παραλία-Πιτ-

Δείτε ακόμη Η Παραλία: Η αναχώρηση της Υπατίας για το Λονδίνο ακυρώνεται

Η απροσδόκητη επίσκεψη που δέχεται ο Πιτ, τον φέρνει αντιμέτωπο με μια σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρει. Ο Γράντος αγωνίζεται για να αποσυρθεί από τις δουλειές που κάνει για λογαριασμό του Αρχοντάκη, δίχως αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμη Η Παραλία: Ο Πιτ παντρεύεται

Η Παραλία-Υπατία-

Δείτε ακόμη Η Παραλία: Πριν φύγει η Υπατία από την Κρήτη αρχίζει ο εφιάλτης

Μια ακόμη κρίση του Δημητρού, αυξάνει τις υποψίες της Αντιγόνης για τα μυστικά που κρύβει η Νικολίνα και ο γιος της. Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει στα Μάταλα, όλα αρχίζουν να αλλάζουν στο χωριό και νέα σκοτεινά μυστικά έρχονται στο φως.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Παραλία με ένα κλικ εδώ

Close