Η Ζωή Του Άλλου επόμενα επεισόδια: 3 , 4 , 5

Η Ζωή Του Άλλου επόμενα επεισόδια:  Περιλήψεις των επεισοδίων 3 , 4 , 5 Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Η Ζωή Του Άλλου επόμενα επεισόδια Επεισόδιο3 στις 29/3/22

Επεισόδιο 3

Ο Firat διαβάζει την κατάθεση που έδωσε την ημέρα της δολοφονίας και τρελαίνεται. Ενώ ξαναπαραδέχεται την ενοχή του, αρχίζει να αμφιβάλλει μετά τις ερωτήσεις της Cemre. Η δικηγόρος βρίσκει νέες ενδείξεις, ερευνώντας κάποια στοιχεία. Ο Barış, που υποδύεται με επιτυχία τον ρόλο του αδερφού του, αντιμετωπίζει μια νέα δοκιμασία, στην οποία τον εμπλέκει ο πατέρας του.

Δείτε επίσης :Σασμός επόμενα επεισόδια : 119 , 120 , 121 , 122

Έχει να αντιμετωπίσει ένα πρωταθλητή ξιφασκίας, αφού ο Savaş ήταν δεινός ξιφομάχος. Καθώς ετοιμάζεται για τον αγώνα, έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη έκπληξη…

Η Ζωή Του Άλλου επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 4 στις 30/3/22

Επεισόδιο 4

Ακολουθώντας τις ενδείξεις που έσκαψε στον τοίχο του κελιού, ο Fırat ψάχνει σε κάθε γωνιά για τον Hacı. Ο Hacı, ο οποίος δεν είναι πρόθυμος να δώσει με ευκολία στοιχεία, έχει τέτοιες απαιτήσεις που θα βάλουν τον Fırat σε μεγάλο κίνδυνο. Ενώ ο Fırat κυνηγάει στοιχεία, η Cemre κάνει μια κίνηση, που θα αλλάξει την πορεία της υπόθεσης. Πίεσε πολύ την εισαγγελία, για αναπαράσταση του τόπου του εγκλήματος.

Η Ferda, η μυστηριώδης γυναίκα από το παρελθόν του Savaş, ανατρέπει τη ζωή του Barış. Ενώ προσπαθεί να καταλάβει ποιος έστειλε τους φακέλους, η εμφάνιση αυτής της γυναίκας στριμώχνει τον Barış. Μήπως είναι η Ferda, που έστειλε αυτούς τους φακέλους; Με τη βοήθεια της Sasha, ο Barış ξεκινά έναν αγώνα για να λύσει αυτή την εξίσωση, με πολλούς αγνώστους.

Η Ζωή Του Άλλου επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 5 στις 31/3/22

Επεισόδιο 5

Ο Firat διαβάζει την κατάθεση που έδωσε την ημέρα της δολοφονίας και
τρελαίνεται. Ενώ ξανα παραδέχεται την ενοχή του, αρχίζει να αμφιβάλλει μετα τις ερωτήσεις της Cemre.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 177 , 178 , 179 , 180α , 180β

Η δικηγόρος βρίσκει νέες ενδείξεις, ερευνώντας κάποια στοιχεία. Ο
Baris που υποδύεται με επιτυχία τον ρόλο του αδερφού του, αντιμετωπίζει μια νέα δοκιμασία, στην οποία τον εμπλέκει ο πατέρας του. Έχει να αντιμετωπίσει ένα
πρωταθλητή ξιφασκίας, αφού ο Savas ήταν δεινός ξιφομάχος.

Καθώς ετοιμάζεται για τον αγώνα, έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη έκπληξη .

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close