Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 20 , 21 , 22 , 23 , 24

Ήλιος: Επόμενα επεισόδια 2ου κύκλου. Περιλήψεις για τα επόμενα επεισόδια 20 , 21 , 22 , 23 , 24 της καθημερινής σειράς Ήλιος του Ant1.

Ήλιος Παρασκευή 8/10/21   Επεισόδιο 20 – Β Κύκλος

Επεισόδιο 20 – Β Κύκλος

Η Αλίκη και η Αλεξάνδρα έρχονται σε πλήρη σύγκρουση βλέποντας ότι ο κλοιός γύρω τους στενεύει… Η Αλίκη συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο… Η Εύα οδηγεί την Ελένη στον Ιάσονα και ζηλεύει την σχέση που βλέπει ότι έχουν αναπτύξει μεταξύ τους. Ο Νικήτας, παρά τις διαφωνίες της Λήδας, αποφασίζει να προχωρήσει με τη ληστεία… Η Αλίκη προσπαθεί να πάρει από την τσέπη του Δημήτρη το χαρτάκι που αποκαλύπτει την ενοχή της. Η Ελένη ενημερώνει τον Ιάσονα για τον θείο του και πως είναι έτοιμος να ομολογήσει την ενοχή του στην αστυνομία.

Ο Ιάσονας τότε αποφασίζει να παραδοθεί. Τα πράγματα, όμως, δεν θα πάνε όπως τα περιμένει…

Ήλιος Δευτέρα 11/10/21  Επεισόδιο 21– Β Κύκλος

Επεισόδιο 21– Β Κύκλος

Η Ελένη συμβουλεύει τον Ιάσονα να παραδοθεί, αφού πλέον οι υποψίες στρέφονται στον θείο του Λεωνίδα Ζερίδη. Ωστόσο μία νέα ανατροπή αλλάζει και πάλι τα δεδομένα. Η Εύα αποφασίζει να αναλάβει πρωτοβουλία κάνοντας τα πράγματα ακόμη χειρότερα για την ίδια και τον Ιάσονα. Η Αλίκη ανησυχεί για την Εύα που δείχνει να έχει απομακρυνθεί και εξαφανίζεται για ώρες, χωρίς να της λέει πού πάει, ενώ η αγωνία της ότι η αλήθεια για τον θάνατο του Βολίδη θα βγει στην επιφάνεια κορυφώνεται.

Η Μαργαρίτα Βολίδη επισκέπτεται το Τμήμα και αποκαλύπτει στον Δημήτρη ότι η Αλεξάνδρα είχε τσακωθεί με τον Βολίδη και ίσως είναι αυτή υπεύθυνη για το θάνατό του… Ο Νικήτας αποφασίζει να κάνει μία ληστεία για να τελειώνει επιτέλους με την Τζένη..

Τα πράγματα, όμως, δεν πάνε όπως θα περίμενε… Ο Δημήτρης είναι πεπεισμένος ότι η Αλεξάνδρα είναι η μία από τις δύο γυναίκες που εμπλέκονται στη δολοφονία Βολίδη. Ενημερώνει την Αλίκη, ενώ αναρωτιέται ποια μπορεί να είναι η άλλη…

Δείτε επίσης : Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 18 , 19

Ήλιος Τρίτη 12/10/21  Επεισόδιο 22– Β Κύκλος

Επεισόδιο 22– Β Κύκλος

Όλα τα στοιχεία  ενοχοποιούν τον Νικήτα, για τη δολοφονία της Τζένης, που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το άλλοθι του για να μην προδώσει την Δάφνη. Ετσί κινδυνεύει να κατηγορηθεί και να βρεθεί ξανά στη φυλακή.

Ο Ιάσονας αλλάζει κρησφύγετο με τη βοήθεια της Εύας κι ο Δημήτρης χάνει ξανά τα ίχνη του. Η Ελπίδα, όμως, αποφασίζει να «στριμώξει» την Ελένη για να πάρει περισσότερες πληροφορίες.

Ο Δημήτρης ζητάει συνεργασία με τον Στέφανο και προσπαθεί να στριμώξει την Αλεξάνδρα για να μάθει τι την ενώνει με την Έλσα. Η Αλίκη, απελπισμένη, αποφασίζει να μιλήσει στον Δημήτρη.

Η Λήδα νιώθει ότι το μέλλον και τα όνειρά τους με τον Νικήτα γκρεμίζονται. Η Έλσα είναι έτοιμη να εμπιστευθεί τον Δημήτρη εναντίον της Αλεξάνδρας. Οι υποψίες της Μαργαρίτας γιγαντώνονται όταν συναντά την Αλίκη και την Αλεξάνδρα μαζί.

Ήλιος Τετάρτη 13/10/21  Επεισόδιο 23– Β Κύκλος

Επεισόδιο 23– Β Κύκλος

Η Εύα θα εξακολουθεί να καλύπτει τον Ιάσονα και έτσι θα έρθουν πιο κοντά. ο Δημήτρης θα ανακαλύψει ένα στοιχείο και θα απειλήσει την Εύα και τον Ιάσονα.

Η συνάντηση της Αλεξάνδρας και της Έλσας θα καταλήξει σε μια αναπάντεχη εξέλιξη. Αθηνά και  Χρήστος θα καταστρώσουν ένα σχέδιο για το Νικήτα, χωρίς να ξέρει τίποτα ο Δημήτρης.

Δείτε ακόμη Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο απαγωγέας της Μυρτάλης

Η Λήδα καταλαβαίνει πως ο Νικήτας δεν της λέει όλη την αλήθεια για το φόνο της Τζένης.

Ο Νικήτας δεν μπορεί να ψάξει για στοιχεία που θα μπορέσουν να τον αθωώσουν. Η  Δάφνη είναι  στο κτήμα με το μωρό αλλά κάποιος θα τους ανακαλύψει.

Ήλιος  Πέμπτη 14/10/21  Επεισόδιο 24– Β Κύκλος

Επεισόδιο 24– Β Κύκλος

Η Δάφνη μετά την εμφάνιση της Ελπίδας στο κτήμα, φοβάται και σκέφτεται να φύγει. Ο Βασίλης θα πλησιάσει την Εύα και θα της ζητήσει να τον φέρει σε επαφή με τον Ιάσωνα.

Η Λήδα αμφιβάλει πολύ για τον Νικήτα. Στο μεταξύ η Μαργαρίτα θα επισκεφτεί  την Αλίκη θα της πει πως είναι σίγουρη πως αυτή και η Αλεξάνδρα σκότωσαν τον άντρα της.

Η Εύα με τον Ιάσωνα έρχονται ακόμα πιο κοντά. παράλληλα ο θυρωρός από την πολυκατοικία του γιατρού , θα εμφανιστεί στην αστυνομία. Εκεί θα ισχυριστεί πως έχει  να τους δώσει στοιχεία  για την δολοφονία του Γιατρού.

Δείτε ακόμη Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 25 , 26 , 27 , 28

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers και τα επόμενα επεισόδια για την αγαπημένη σειρά Ηλιος  

Close