Η αποκάλυψη για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»: «Θα το δούμε μόνο Αν…»

Πολλές ανατροπές και εξελίξεις πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το καφέ της Χαράς. Το μικρό επαρχιακό χωριό φαίνεται πως κρύβει μεγάλες εντάσεις και τα spoiler που βγαίνουν στην επιφάνεια δεν τα περιμένει κανείς!

Η Χάιδω, φαίνεται πως εξαφανίζεται, όταν αποφασίζει να πάρει το μέρος των γυναικών, καθώς, όπως λέει, έχει υπομείνει πολλά, έπειτα από έναν διχασμό που ξεσπάει στο χωριό. Τόσο ο Τάσος με την Αρετή, όσο και όλο το χωριό, ψάχνουν για τα ίχνη της αλλά η ίδια πουθενά.

Και εδώ είναι που έρχεται η μεγάλη ανατροπή!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “TV O’ CLOCK” και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου, με αρχηγό τη Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισής της τον Τάσο. Φτάνουν να εικάζουν, μάλιστα, ότι μπορεί και να την έχει σκοτώσει. Το χωριό διχάζεται και πάλι. Τότε, ο αστυνόμος προχωρά στη σύλληψη των δύο βασικών υπόπτων, του Τάσου και της Κανέλλας, με την οποία διατηρεί κρυφή σχέση, ενώ εκείνη με τη Χάιδω είχαν συνέχεια κόντρες.

Κι ενώ οι δύο ύποπτοι κρατούνται στο κελί, ο αστυνόμος Μπρίλης τους ενημερώνει ότι θα πάνε στη φυλακή ισόβια. Αργότερα, στο τμήμα καταφτάνει η Βάλια, η οποία ως δικηγόρος του Τάσου και της Κανέλας ζητάει από τον αστυνόμο να τους βγάλει τις χειροπέδες.

Αν και ο τελευταίος είναι επιφυλακτικός γιατί φοβάται μην έχει την ίδια τύχη με τη Χάιδω, ο Τάσος συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν τη σκότωσε και ότι δεν έχει ιδέα πού εξαφανίστηκε. Πέρα από τη Βάλια, όμως, στο τμήμα πηγαίνει και ο Περίανδρος Πώποτας, ο οποίος, τελικά, πείθει τον αστυνόμο να τους αφήσει ελεύθερους μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση σχετικά με το τι έχει συμβεί.

Άραγε, η Χάιδω ζει και κρύβεται κάπου που να ‘ναι πιο ασφαλής ή έχει πεθάνει;

Close