Κατερίνα Καινούργιου : Έξαλλη με τον Θεοδωρόπουλο που της την είπε για τις πλαστικές  – Είστε απλά γελοίος

Super Κατερίνα: Σάλο προκάλεσε σήμερα  (2/11) στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου το σχόλιο του Δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου.

Ο δικηγόρος  ήταν συνδεδεμένος μέσω Skype και ξαφνικά ζήτησε να αποχωρήσει αφού έπρεπε να μεταβεί στα δικαστήρια.

«Βγήκα για να σας πω το εξής… είπατε για το ποιόν του ανθρώπου. Να ξέρετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιόν σας και όχι πλαστικό χειρούργο. Καλημέρα», είπε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος στην Κατερίνα Καινούργιου και αποχώρησε από τον τηλεοπτικό αέρα.

Δείτε επίσης :Γάμος για Αννίτα Πάνια και Νίκο Σαμοΐλη;

«Ντροπή σας», ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την παρουσιάστρια να απαντά:

«Όχι όχι, θα απαντήσω. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι άλλο, πιο έξυπνο. Το να με χτυπάτε σε αυτό το κομμάτι – ένας άνδρας υποτίθεται- απλά γελάω, αν και γελάω γενικότερα γιατί διαβάζω διάφορα, είστε απλά γελοίος και παρακαλώ τώρα τους συναδέλφους μου, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή. Γιάννη, Κατερίνα, δεσμεύεστε; Έτσι όπως είναι να πει για εμένα; Μακάρι να έκανε εκείνος καμιά πλαστική».

Δείτε επίσης : Κλέαρχος Μαρουσάκης: Νοέμβριος ο καιρικά Επικινδυνος και φονικός

«Να πούμε ότι ο κύριος Θεοδωρόπουλος ουκ ολίγες φορές με έχει εκθειάσει και έχει πάρει μόνος του τηλέφωνο για να βγει στην εκπομπή. Σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό, σε έναν πλαστικό μπορεί… Το κλείνουμε», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο σχετικό βίντεο  βίντεο:

 

Close