Κατερίνα Καινούργιου : Τηλεφώνησε on air στον Νικηφόρο και της το έκλεισε στη μούρη  – Φροντίστε να ζητήσει συγγνώμη

Ενα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε  στο πλατό της εκπομπής με την Κατερίνα να αντιδρά. Πώς αρχίσαν  όλα;

Ο Νικηφόρος το βράδυ της Τρίτης  είχε ζητήσει από τις κάμερες να παρευρεθούν σε event παρόλα αυτά  δεν μίλησε παρά μόνο χαιρέτησε.

Στο πλατό σχολιάστηκε  το γεγονός  και η  Κατερίνα  τηλεφώνησε on air στον Νικηφόρο για να τον ρωτήσει γιατί αρνήθηκε να μιλήσει.

Δείτε επίσης : Σοφία Παυλίδου : Συγκλονίζει η κατάθεσή της για τον Μάνο Παπαγιάννη  Ήρθε ημίγυμνος, ξυπόλητος και με έπιασε από τον λαιμό

«Αγάπη μου η Κατερίνα Καινούργιου είμαι, είμαι στον αέρα. Να σε ρωτήσω κάτι, γιατί δε μας μίλησες χθες, στις κάμερες;» ρώτησε η παρουσιάστρια με τον Νικηφόρο λίγα δευτερόλεπτα να της κλείνει το τηλέφωνο.

«Καλημέρα με κλείνει ο Νικηφόρος. Δε με έχει κλείσει κανένας. Σε καλό μας σήμερα. Του λέω “γιατί δε μας μίλησες χθες” και μου λέει “καλημέρα αγάπη μου” και το έκλεισε. Ο Νικηφόρος. Τον Οικονομόπουλο και τον Αργυρό να πάρουμε θα το σηκώσει. Παιδιά να παρακαλέσω κάτι λίγο. Ωραία όλα, αλλά λίγο πρέπει να καταλαβαίνουμε και ποιοι είμαστε. Φροντίστε να έρθει ο Νικηφόρος να ζητήσει συγγνώμη σήμερα, γιατί αλλιώς δε θα ξαναπαίξει ούτε πλάνο του.

Δείτε επίσης  : Γιώργος Τσαλίκης : Ο περήφανος μπαμπάς φωτογραφίζει τους γιους του και συγκινεί με τα λόγια του για τη γιορτή και τα γενέθλια τους

Εντάξει πλάκα κάνω. Να είναι καλά το παιδί. Από συμπεριφορές ανθρώπων καταλαβαίνεις και στη συνέχεια. Αναρωτιέσαι μετά γιατί ο άλλος είναι στην κορυφή και ο άλλος δεν έχει φτάσει εκεί».

Αργότερα σε επικοινωνία που είχε ο Νικηφόρος με την εκπομπή και την Κατερίνα καινούργιου ο τραγουδιστής ανέφερε πως δεν το έκλεισε και λύθηκε η παρεξήγηση.

Δες παρακάτω τα σχετικά Βίντεο

Α

 

 

Close