Κομάντα και Δράκοι επόμενα επεισόδια : Επεισόδιο 13

Κομάντα και Δράκοι επόμενα επεισόδια, επεισόδιο 13. Περιλήψεις των επόμενων επεισοδίων. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του mega. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Κομάντα και δράκοι επεισόδιο 13 στις 26/12/21

επεισόδιο 13

Στη σπηλιά, εκεί όπου η αόρατη δύναμη αναβλύζει πιο δυνατή από ποτέ, κορυφώνεται η επέτειος των εκατό χρόνων από το προηγούμενο μακελειό. Με τον Δρακο-Μιχάλη και τον Δρακο-Στρατή να τους ακολουθούν στενά, η Ίρις, με τα παιδιά και τη Ναυσικά προσπαθούν να προλάβουν τον Μπάμπα Μπομπ.

Όμως, ένα νέο ξέσπασμα της αόρατης δύναμης τους εμποδίζει να προχωρήσουν, αφήνοντας πίσω της τον Αλέξανδρο αναίσθητο. Στην προσπάθειά της να βοηθήσει τον μικρό της αδελφό, η Ναυσικά χωρίζεται από τους υπόλοιπους, ακριβώς τη στιγμή που τους εντοπίζουν ο Δρακο-Μιχάλης και ο Δρακο-Στρατής.

Δείτε επίσης : Κομάντα και Δράκοι επόμενα επεισόδια : Επεισόδιο 12

Η αόρατη δύναμη έχει πλέον ξυπνήσει για τα καλά, οδηγώντας τους χωριανούς σε μάχη μέχρι τελικής πτώσης, σύμφωνα με την παλιά παράδοση του πετροπολέμου. Μνήμες από προηγούμενα ξεσπάσματα της βεντέτας ξυπνούν και πλέον τίποτα δε φαίνεται ικανό να σταματήσει τους αφιονισμένους Δρακάκηδες και Καζάκηδες.

Πίσω στη σπηλιά, ο Δρακο-Μιχάλης ακινητοποιεί την Ίριδα και τη Λουλού και απαγάγει τον Ντόντο και τον Γιώργο. Ο Βασίλης τους παρακολουθεί και επεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή, ενώ όλοι βρίσκονται υπό την απειλή όπλων των ΕΚΑΜ. Ο Αναστασάκης συστήνει ψυχραιμία, όμως η αόρατη δύναμη έχει πλέον γιγαντωθεί και αλωνίζει μέσα και έξω από τη σπηλιά. Οι σφαίρες και οι πέτρες πέφτουν βροχή και όλοι βυθίζονται στη δίνη της.

Ο Γιώργος και ο Ντόντος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τη σταματήσουν και εκπληρώνουν, επιτέλους, το πεπρωμένο τους. Μια νέα μέρα ξημερώνει στο Καλοχώρι. θα είναι όμως τα πράγματα όπως πριν;

Δείτε όλες τις εξελίξεις στις Αγαπημένες σας σειρές στην Ελληνική τηλεόραση με ένα κλικ εδώ

Close