Παίκτρια του MasterChef καταγγέλλει ξυλοδαρμό και επίθεση στη μέση του δρόμου

Το απόλυτο spoiler της χρονιάς είναι αυτό που έδωσε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά, σχετικά με τον μεγάλο νικητή του Masterchef!

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή της ανέφερε όλη τη διαδικασία και τις δοκιμασίες του τελικού, και ανακοίνωσε πως σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο νικητής του Masterchef θα καταφέρει να ξεχωρίσει, αφού θα κερδίσει και τις δύο δοκιμασίες του πρώτου ημιτελικού!

Πριν από αυτό όμως έδωσε ένα ακόμη spoil σχετικά με τον νικητή του silver week και των 10000 ευρώ. Μπορεί να μην τα καταφέρει να φτάσει τελικό, ωστόσο ο Δημήτρης Μπέλλος θα είναι εκείνος που θα βγει από τον διαγωνισμό με το ποσό των 10000 ευρώ από τη δοκιμασία!

Ας πάμε πάλι πίσω στο θέμα που μας ενδιαφέρει περισσότερο! Σύμφωνα με τις πηγές της Φαίης Σκορδά, ο Σταύρος είναι αυτός που θα κερδίσει και τις 2 δοκιμασίες του ημιτελικού, και αυτό προμηνύει και την πρώτη θέση στο Masterchef, αφού δεν θα μπορεί να ανατραπεί το 2-0 εναντίον του Σταυρή.


Ωστόσο εμείς είμαστε λίγο επιφυλακτικοί, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα φαινόταν ο νικητής πριν τον τελικό. Ανατροπές πάντα γίνονται και εμείς ανυπομονούμε να τις δούμε!

Close