Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα της σειράς

Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα της σειράς (Video)

Δείτε πρώτοι την αποκλειστική σκηνή από το σημερινό επεισόδιο της νέας σειράς του MEGA, «Μαύρο Ρόδο»

XTYΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑΤΑΤΑΤΑ

«Μαύρο Ρόδο»: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας δραματικής σειράς του MEGA

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς

Δευτέρα

Η Ελισάβετ δόκιμη μοναχη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου το οποίο βρίσκεται λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής προετοιμάζεται για την χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της.

Ο Πέτρος φοιτητής αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα ,έχει επιστρέψει προσωρινά στο πατρικό του. Σύντομα μία εκδρομή με φίλους και ένα σεισμός κάνουν την ζωές των δύο νέων να διασταυρώσουν τους κόσμους τους.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Οι χαρακτήρες της σειράς

Τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενη ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας ,να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους αλλάζει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να φανταστούν.

Τρίτη

Επεισόδιο 2

Στο μεταξύ οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι εξαιτίας του σεισμού, ενώ ο Σαράντος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πεισει την ηγουμένη ότι είναι διατεθειμένος να κάνει μία καινούρια αρχή στις σχέση του, με το μοναστήρι. Από την άλλη, η Πολυξένη μεταμορφώνει την αποθήκη για να φιλοξενηθεί η Ελισάβετ.

Ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μία τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που δεν του αρέσει καθόλου. Την ίδια ώρα εκείνη πηγαίνει κρυφά σε ένα ξενοδοχείο για να συναντήσει κάποιον. Την ώρα που συμβαίνουν αυτά η Όλγα, ξεναγεί τους φίλους της στο χωριό και η Αλεξία αποφασίζει που θα γιορτάσει τα γενέθλια της…..

Αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα της σειράς Μαύρο Ρόδο

 

Close