Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια  104 , 105 , 106 , 107 , 108 :   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Αχ βρε Πέτρο…

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 104  στις 7/5/2023

Επεισόδιο 104

Κυριακή 

Η Κύρα δεν έχει πειστεί για την αθωότητά του Βίκου και εκείνος το ξέρει. Εμφανίζεται λοιπόν οπλισμένος στο σπίτι της και την αιφνιδιάζει. Οι δυο τους ανταλλάζουν σκληρές κουβέντες και τελικά ο Βίκος ομολογεί στην Κύρα όλη την αλήθεια για την εμπλοκή του.

Σύντομα τα ίχνη της Κύρας εξαφανίζονται. Αν και τρελά ερωτευμένη η Ελισάβετ σφίγγει τα δόντια και δίνει στην Αυξεντία να διαβάσει το γράμμα που της έστειλε ο Πέτρος για να το πετάξει.

Την ίδια στιγμή όμως ο Γιώργος που έχει ήδη εγκαταστήσει το σύστημα παρακολούθησης βλέπει μαζί με την Κασσιανή την Αυξεντία να κρύβει το επίμαχο γράμμα στο κελί της. στο μεταξύ Ο Φραγκίσκος αγανακτεί με τον Πέτρο επειδή είναι διαρκώς άλλου.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία βάζει στόχο το Βίκο

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ έχουν κρυφή συνάντηση στο δάσος και τον διώχνει οριστικά

Του λέει μάλιστα ότι αν συνεχίσει να μη δίνει σημασία στη δουλειά του να διακόψει την συνεργασία μαζί του. Η Αλεξία από την άλλη λέει πως ότι κι αν κάνει εκείνος για να μεταπείσει την Ελισάβετ θα είναι μάταιο αν η ίδια δε δει τα πράγματα αλλιώς.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 105  στις 8/5/2023

Επεισόδιο 105

Δευτέρα 

Η Αλεξία ψάχνει την Κύρα αλλά δεν μπορεί να την βρει. Έξω απ’ το σπίτι εντοπίζει ένα στοιχείο που την ανησυχεί πολύ. Τελικά καταφέρνει να μπει στο σπίτι της γιαγιάς της. Το κλειδί που ακούει στην πόρτα την κάνει να αναθαρρήσει. Όμως στο σπίτι δεν μπαίνει η Κύρα.

Η κόρη του Ζαμάνου απειλεί το Θέμη προκειμένου να αναγκάσει την Φιλαρέτη να ανακαλέσει την μήνυση της. Στην Τρίπολη ο Σταυρίνος και η Γιάννα θα συναντηθούν με τα καινούργια του ταίρια. Σύντομα η Γιάννα λέει και επίσημα στο Σαράντο το “ναι”.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Οι κηλίδες αίματος αποκαλύπτουν την αλήθεια

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θα με παντρευτείς; Το ξέρω ότι είναι νωρίς αλλά είμαι σίγουρος γι’ αυτά που νιώθω

Ο Θέμης λυγίζει στις πιέσεις του Ζαμάνου. Η Κασσιανή συνεχίζει να παρακολουθεί κάθε κίνηση της Φιλαρέτης και της Αυξεντίας. Έτσι τις ακούει να συζητούν κρυφά ότι ετοιμάζονται να μεταφέρουν τα οστά του Διακοσάββα.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 106  στις 9/5/2023

Επεισόδιο 106

Τρίτη 

Ο Πέτρος δεν εγκαταλείπει τα όπλα. Αποφασίζει να διεκδικήσει την Ελισάβετ και να κάνει τα πάντα για να γυρίσει κοντά του αν και εκείνη έχει υψώσει ένα τείχος ανάμεσα τους. Όπως έκανε αμέτρητες φορές στο παρελθόν θα βρει τρόπο για να τρυπώσει ξανά στο μοναστήρι.

Ψάχνει την Ελισάβετ σε κάθε γωνιά αλλά εκείνη δεν είναι πουθενά. Ο Θέμης συνδυάζει τα στοιχεία που έχει για τον Ζαμάνο και το ίδρυμα υιοθεσιών. Αυτό που συνειδητοποιεί κοντεύει να τον κάνει να χάσει το μυαλό του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι γιός της Φιλαρέτης και ζητά τεστ DNA

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 100 , 101 , 102 , 103 , 104

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 107  στις 11/5/2023

Επεισόδιο 107

Πέμπτη  

Η Αλεξία μαθαίνει μια πληροφορία που την κάνει πλέον να υποπτεύεται ότι η εξαφάνιση της Κύρας κρύβει κάτι πολύ σκοτεινό. Θα καταφέρει ο Βίκος να την αποπροσανατολίσει όσον αφορά την εξαφάνιση της γιαγιάς της;

 

Στο μαγαζί της Ευτυχίας γιορτάζουν τις χαρές της κόρης της. Οι ματιές που ανταλλάζει η Γιάννα με το Σταυρίνο όμως κάθε άλλο παρά χαρούμενες είναι.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σας παρακαλώ μην μάθει ο Πέτρος τίποτα

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η αλήθεια αποκαλύπτεται

Η ένταση που υπάρχει ανάμεσα τους είναι εμφανής. Στο μεταξύ η κατάσταση της υγείας της Αυξεντίας χειροτερεύει ραγδαία και η συνάντηση της με τον Πέτρο είναι σπαρακτική. Έπειτα από πολλές περιπέτειες ο Πέτρος εντοπίζει επιτέλους την Ελισάβετ στο δάσος.

 

Η Ελισάβετ του φέρεται αλλόκοτα κι εκείνος προσπαθεί αρχικά να καταλάβει αν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τη ζωή της κι αν θα παραμείνει στο μοναστήρι. Πώς θα αντιδράσει όταν συνειδητοποιήσει ότι η σχέση τους τελείωσε οριστικά;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος ψάχνει τρόπο να μιλήσει στην Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έρχεται αρραβώνας φωτιά στα επόμενα επεισόδια

Η Φιλαρέτη ανησυχεί για τα προβλήματα μνήμης που παρουσιάζει όλο και πιο έντονα η Αυξεντία. Μέρα με τη μέρα η υγεία της άτυχης μοναχής επιδεινώνεται. Παράλληλα η Φιλαρέτη στέλνει στο Θέμη τα στοιχεία που της ζήτησε για την εξέταση DNA.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η καρδιά σου ξέρει που να σε οδηγήσει

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ καίγεται από τον πυρετό και μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Ο Καστρινός θέλει να σιγουρευτεί για την ταυτότητα του γιου της πριν προβεί σε αποκαλύψεις. Την ίδια στιγμή ο Σταυρίνος έρχεται σε σύγκρουση με τη Γιάννα και τον Σαράντο για τους αρραβώνες τους και ζητά την βοήθεια του Γιώργου προκειμένου να φύγει απ’ το χωριό.

Το 108 αναμένεται

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close