Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βρίσκει τα οστά του Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Κασσιανή βρίσκει τα οστά του Διακοσάββα.

Η Κασσιανή συνέχεια τρώγεται με τα ρούχα της. Ασχολήσου με τα δικά σου καλή μου….

Η Κασσιανή βρίσκει τα οστά του Διακοσάββα. Μπορεί η Κασσιανή για την ώρα να ασχολείται με το αμαρτωλό παρελθόν της που κινδυνεύει να βγει στο φως και με την “ανταρσία” που επικρατεί στο μοναστήρι, αλλά δεν ξεχνάει και την υπόθεση “Διακοσάββα”. Φυσικά η ίδια θα ασχοληθεί ξανά με το θέμα αυτό και θα κίνηση γη και ουρανό προκειμένου να φτάσει στην άκρη του νήματος.

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βρίσκει τα οστά του Διακοσάββα

Σύντομα η ίδια θα ξεθάψει το μνήμα, της παλιάς ηγουμένης και εκεί θα βρει το κουτί με τα κόκκαλα του Διακοσάββα, τα οποία η Αυξεντία με την Φιλαρέτη είχαν παρουσιάσει σαν τα οστά της αδερφής Αυξεντίας. Με ένα τεστ DNA η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και όπως είχε υποσχεθεί η Αυξεντία, αναλαμβάνει όλη την ευθύνη.

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βρίσκει τα οστά του Διακοσάββα

Συγχρόνως ο Θέμης, που ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από την κεραμίδα που τον χτύπησε στο κεφάλι με την αποκάλυψη της Κύρας, πως η Αλεξία τα έχει κρυφά με τον Βίκο, αποφασίζει να αναλάβει δράση.  Δεν έχει σκοπό να αφήσει την μοναχοκόρη του να τριγυρίζει με τον μεγάλο του εχθρό και φυσικά δεν θα αφήσει ατιμώρητο και τον Βίκο, που για μια ακόμα φορά αθέτησε την συμφωνία τους και δεν τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει να μείνει μακριά από την κόρη του.

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βρίσκει τα οστά του Διακοσάββα

Από την άλλη η Αλεξία σύμφωνα με το TV24, δεν δέχεται να ακούσει το παραμικρό για τον άντρα που την έχει μαγέψει, ενώ παράλληλα θα ανακαλύψει πως περιμένει το παιδί του. Κάτι που θα ζορίσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση και φυσικά θα πάει σε άλλο επίπεδο τον πόλεμο Βίκου και Θέμη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close