Μαύρο Ρόδο: Νιώθω ότι με τις πράξεις μου βρωμίζω κάτι που το θέλω καθαρό

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού της λέει “Νιώθω ότι με τις πράξεις μου βρωμίζω κάτι που το θέλω καθαρό”.

Αφού την έχει πατήσει άσχημα μαζί της…

Η Ελισάβετ παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα της επιστρέφει στο μοναστήρι και μάλιστα του ζητάει να πουν στην Φιλαρέτη και τον Γεράσιμο ότι η εξέταση βγήκε αρνητική. Την ίδια ώρα, μέσα στον ναό ο Βίκος συνεχίζει να μιλάει στην Φιλαρέτη.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Σε αυτό το επεισόδιο Ελισάβετ και Πέτρος ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Μαύρο Ρόδο: Νιώθω ότι με τις πράξεις μου βρωμίζω κάτι που το θέλω καθαρό

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κάνει ξανά το θαύμα του

«Εδώ με έφερε…η ανάγκη μου να μιλήσω…Νιώθω ότι με τις πράξεις μου βρωμίζω κάτι που το θέλω καθαρό. Καθαρό και όμορφο. Βλέπεις… εγώ μέχρι τώρα στη ζωή μου δεν έτυχε να γνωρίσω ποτέ κάτι που να είναι τόσο αγνό, τόσο όμορφο… τώρα,
που το βρήκα όμως, το διώχνω…το διώχνω μακριά μου λες και…Δεν ξέρω γιατί στα λέω όλα αυτά τώρα…», της εξομολογείται παρόλο που δεν νιώθει και τόσο άνετα.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Δεν είμαι Άγιος έχω κάνει πολλά αλλά με εσένα προσπάθησα να έχω μια αληθινή σχέση

Μαύρο Ρόδο: Νιώθω ότι με τις πράξεις μου βρωμίζω κάτι που το θέλω καθαρό

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Αυτός ο γελοίος την άφησε έγκυο! Αυτός ο άτιμος, ο αλήτης

Αργότερα, ο μητροπολίτης ρωτάει την Φιλαρέτη αν υπάρχει λόγος να μην γίνει η κουρά της Ελισάβετ. «Αφήστε πρώτα να κάνω μία προσπάθεια εγώ να μιλήσω μαζί της… Και από τις απαντήσεις που θα μου δώσει θα καταλάβω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε σχέση με την κουρά της και θα σας ενημερώσω», του ζητάει, αλλά εκείνος επιμένει: «Εσύ τι πιστεύεις; Η Ελισάβετ μπορεί να λάβει το σχήμα ή όχι;». Η Φιλαρέτη τον κοιτάζει σκεπτική, αλλά ευτυχώς τους διακόπτει ο Γεράσιμος, κι εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να φύγει.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Έρχονται θάνατοι σε Γερακιανή και Πάτρα

Μαύρο Ρόδο: Νιώθω ότι με τις πράξεις μου βρωμίζω κάτι που το θέλω καθαρό

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Γι’ αυτό είχες ανακατωσούρες…Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια!

Στη συνέχεια, εκείνος μιλάει και τον Γεράσιμο για την κουρά της Ελισάβετ. «Έχω την αίσθηση πως η δόκιμη δεν είναι ακόμα έτοιμη να καρεί μοναχή. Εσύ τι πιστεύεις; Έχει πέσει κάτι τέτοιο και στη δική σου αντίληψη;», τον ρωτάει θέλοντας να βγάλει άκρη, και ο νεαρός κάνει πως δήθεν ξαφνιάζεται. «Μα τι λέτε τώρα; Πώς σας πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό; Το αντίθετο συμβαίνει. Η Ελισάβετ είναι πιο έτοιμη από ποτέ να γίνει μοναχή! Τόσο καιρό την περίμενε αυτή τη στιγμή, μην της το κάνετε αυτό!», ισχυρίζεται και συνεχίζει:

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Φύγε! Δεν θέλω να δεις το άλλο μου πρόσωπο

Μαύρο Ρόδο: Νιώθω ότι με τις πράξεις μου βρωμίζω κάτι που το θέλω καθαρό

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η τύπισσα δεν έχει τσίπα

«Δεν περνάει μέρα που να μη μου μιλάει για την κουρά της, την περιμένει πώς και πώς! Ακόμα και πριν από λίγο που την είδα, αυτό μού έλεγε… πότε θα έρθει εκείνη η άγια ώρα»… Πίσω στην Πάτρα, ο Θέμης μαθαίνοντας για το χρηματοκιβώτιο της Κύρας, πιέζει την Αλεξία να του δώσει εξηγήσεις.

«Έχω κάποιες απορίες… που θα πρέπει να μου τις λύσεις!», της λέει κι εκείνη τον κοιτάει με ένταση. «Ναι, ο Βίκος ξετρύπωσε την Φρόσω!», παραδέχεται η Αλεξία και ο Θέμης την κοιτάζει έτοιμος να εκραγεί, αλλά προσπαθεί να συγκρατηθεί και την ρωτάει αν ο Βίκος της χρωστούσε κάποια χάρη και την βοήθησε.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ είσαι έγκυος; Ο Γεράσιμος σε παράκρουση

Μαύρο Ρόδο: Νιώθω ότι με τις πράξεις μου βρωμίζω κάτι που το θέλω καθαρό

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Μη φοβάσαι τα παιδιά είναι σταλμένα από τον Θεό

«Αυτή η κουβέντα είναι κάπως περιττή, δε νομίζεις; Η εξαφάνιση της γιαγιάς είναι το θέμα μας, όχι ο Βίκος! Ο Βίκος τουλάχιστον βρήκε κάτι! Το χρηματοκιβώτιο! Εσύ και η αστυνομία τι βρήκατε; Να σου πω εγώ: τίποτα!», του λέει κι εκείνος εξοργίζεται.

«Δεν σου επιτρέπω να μου κάνεις κριτική! Ούτε να υποστηρίζεις τον Βίκο! Κάθομαι σαν τον βλάκα τόση ώρα και σ’ ακούω να μού λες ψέματα! Δεν σε καταλαβαίνω νομίζεις;», της απαντάει, αλλά εκείνη βάζει τέλος στην κουβέντα τους και πηγαίνει στο δωμάτιο της, ενώ ο Θέμης συνεχίζει να απαιτεί εξηγήσεις.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close