Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος δεν μπορεί να συγχωρέσει το ψέμα της Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Πέτρος δεν μπορεί να συγχωρέσει το ψέμα της Ελισάβετ.

Ε το παρατράβηξε και αυτή.

Η Ελισάβετ φαίνεται πως μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο, έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την μοναστική ζωή και είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει σε κανέναν να της αλλάξει γνώμη. Ακόμη και όταν συνειδητοποιεί ότι είναι έγκυος από τον Πέτρο, το τοίχος που έχει υψώσει, δεν λέει να πέσει.

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Ο Πέτρος φιλάει την Νατάσα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πάτρα “πνίγεται” στο αίμα

Μάλιστα όταν φτάνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες και να πει ψέματα σε όλους πως έχασε το παιδί. Είναι αποφασισμένη να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της και μόλις γεννήσει το παιδί να το δώσει κρυφά για υιοθεσία.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη ξανά ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Ο Βίκος οργανώνει την δολοφονία του Θέμη

Γρήγορα όμως το ψέμα της αποκαλύπτεται και ο Λευτέρης ενημερώνει τον Πέτρο, για τα σχέδια της κόρης του. Ο Πέτρος είναι συγκλονισμένος με τις αποκαλύψεις και χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια του. Φαίνεται πως δεν μπορεί να συγχωρέσει την αγαπημένη του για το ψέμα που πήγε να πει σε όλους.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή δίνει τη χαριστική βολή στον Σταυρίνο

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Οι ζωές μας έχουν ενωθεί και τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει

Παρόλα αυτά, ξέρει ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του και είναι αποφασισμένος να την διεκδικήσει, μαζί και το παιδί τους. Θα αλλάξει στάση ο Πέτρος στα επόμενα επεισόδια της σειράς μαύρο ρόδο, απέναντι στην Ελισάβετ; Κι αν ναι, η Ελισάβετ, θα καταλάβει ότι…μπορεί και να τον χάσει; Η συνέχεια στις οθόνες μας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close