Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης Αυτοκτονεί

Αυτό είναι το τέλος του Βόσκαρη στις Άγριες μέλισσες. Ο Βόσκαρης αυτοκτονεί μετά από τη σύλληψη του και τη παραμονή του στη φυλακή.Η Αυτοκτονία του Βόσκαρη φέρνει τη κάθαρση στην Ελένη

Ο Βόσκαρης μαθαίνει την αλήθεια για την μητέρα του

βοσκαρης_σεβαστος_

Έχουμε δει στα προηγούμενα επεισόδια στις Άγριες μέλισσες, πως ο Βοσκάρης είναι μισογύνης και όλο αυτό του βγαίνει ,γιατί είχε έντονο μίσος για την μητέρα του, επειδή νομίζει πως σκότωσε τον πατέρα του. Είναι όμως έτσι;  Ο Μάνος Βόσκαρης  θα μάθει πως αυτό τον φόνο δεν τον έκανε ποτέ η μητέρα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, ο πατέρας του Δούκα Σεβαστού σκότωσε τον πατέρα του Βόσκαρη.

Και για να μη μπει φυλακή αυτός , μπήκε η μητέρα του MaΒόσκαρη στην φυλάκη. Ο Σέργιος Σεβαστός πήρε το παιδί τότε Μάνο Βόσκαρη στην προστασία του γιατί είναι γιος του

Πως  το μαθαίνει ο Βόσκαρης και ξεκινά το τέλος του

Ο Βόσκαρης δε γνωρίζει την αλήθεια. Όταν τη μάθει θα ξεκινήσει η αντιστροφή μέτρηση και όπως θα δούμε παρακάτω Ο Βόσκαρης αυτοκτονεί. Δεν μπορεί να πιστεψεί πως ο Σεργιος Σεβαστος τον παράτησε, πως το μίσος για τη μητέρα του ήταν άδικο, πως ο Δούκας είναι αδέρφος του και έτσι ξεκινα η αποδυναμώση του.

To Τέλος του Βόσκαρη ξεκινά από τον διασυρμό του στο Διαφάνι

Μετά από τη δίκη κατά του Βόσκαρη, η Ελένη , λέει σε όλους στο Διαφάνι αυτά που πέρασε στην φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη. Για τους βιασμούς,την έκτρωση και το ξύλο. Όλο το χωριό στέκεται σα Γροθιά στο πλάι της Ελένης και Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MYTV, , κάνουν στο Βόσκαρη τη ζωή δύσκολη. Λίγοι είναι αυτοί που θα τον στηρίξουν πλέον. Ακόμη και η Σοφούλα έχει αρχίσει να αμφιβάλλει.

Άγριες Μέλισσες: ο Βόσκαρης κακοποιεί τη Σοφούλα

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Δροσω και Ασημίνα γίνονται ένα ξανά

Ο Βόσκαρης δεν αργεί να δείξει τον πραγματικό του εαυτό στην Σοφούλα.

Ο Αλέξης ενημερώνει την Ελένη πως ο Βόσκαρης θα πάει σε δίκη και ο εφιάλτης του Βόσκαρη  γίνεται πραγματικότητα στις Άγριες Μέλισσες. Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να το πιστέψει και ξεσπάι στην Σοφούλα.

Άγριες Μέλισσες_Βόσκαρης_ κακοποιεί _τη _Σοφούλα

Από τη πρώτη μέρα του γάμου τους. η Σοφούλα με τον Βόσκαρη παντρεύονται χωρίς κανένας από την οικογένεια της Σοφούλας να είναι εκεί!

Το όνειρο  μετατρέπεται σε εφιάλτης και το ίδιο βράδυ του γάμου Ο Βόσκαρης θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό στην Σοφούλα.! Θα την βιάσει και αυτή θα είναι μόνο η αρχή για τα άγρια βασανιστήρια που θα υποστεί η Σοφούλα, η οποία εκτός από τον βιασμό και τον εξευτελισμό, Θα δεχτεί  και τη σωματική βία.

Η κòρη του Τόλλια  έχει ήδη μετανιώσει  για την επιλογή της να παντρευτεί τον Βόσκαρη ,ακόμη σκέφτεται πως δεν άξιζε να χαλάσει τον αρραβώνα της με τον Άγγελο  και πλέον ψάχνει τρόπους να γλιτώσει από το τέρας που λέγεται Βόσκαρης.

Το τέλος του Βόσκαρη : Η Σοφούλα καταγγέλλει το Βόσκαρη

τέλος_του_Βόσκαρη_Η_Σοφούλα_καταγγέλλει_το_Βόσκαρη_

Η Σοφούλα καταγγέλλει το Βόσκαρη για όλα αυτά που πέρασε στα χέρια του και η Ελένη στέκεται στο πλευρό της. Το τέλος του Βόσκαρη ξεκινά. Ο Βόσκαρης μπαίνει  επιτέλους φυλακή . Πλέων η κάθαρση ήρθε . Για την Ελένη και για όλα τα θύματα του Βόσκαρη. Ο Βόσκαρης αυτοκτονεί και τα θύματα του απελευθερώνονται. Για πάντα

Αυτοκτονία Βόσκαρη :Πως αυτοκτονεί ο Βόσκαρης

Ο Βόσκαρης είναι μέσα στη φυλακή, σα ταύρος μπροστά σε κόκκινο πανί. Το κελί για εκείνον δείχνει με κόλαση. Δεν αντέχει τον εαυτό του. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η Ελένη Σταμίρη τον νίκησε. Και έτσι προχωρά στην απονενοημένη πράξη. Ο Βόσκαρης αυτοκτονεί και η σκηνή θα είναι καθηλωτική και την περιμένουμε πως και πως στα επόμενα επεισόδια στις άγριες μέλισσες. 

Ποιος το περίμενε άλλωστε πως στο τέλος,μετά απο αυτό το χαρακτήρα που έχει, ο Βόσκαρης Αυτοκτονεί;  Και όμως θα συμβεί.

Ο Βόσκαρης Αυτοκτονεί_

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close