Μεταγραφή έκπληξη παρουσιάστριας: Στον ΑΝΤ1 την περιμέναμε και βρέθηκε στο Alpha. Μεγάλο όνομα [φωτο]

Ποια παρουσιάστρια πήρε μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στον Alpha;

Η γνωστή και αγαπημένη παρουσιάστρια ενώ ξέραμε ότι όχι μόνο είναι ένα βήμα από το να υπογράψει με τον ΑΝΤ1 αλλά και ότι είχαν βρει ήδη ποια εκπομπή θα παρουσιάσει, ξαφνικά έγινε η ανατροπή και τελικά κατέληξε στον Alpha. Ποια είναι;

Δείτε ακόμα: Το παλτό της Ευαγγελίας Αραβανή είναι η πιο έξυπνη αγορά με το δώρο Χριστουγέννων!

Τα «ζύγισε» και διάλεξε το κανάλι της Κάντζας:

Μεταγραφή έκπληξη παρουσιάστριας: Στον ΑΝΤ1 την περιμέναμε και βρέθηκε στο Alpha. Μεγάλο όνομα [φωτο]

Ένα βήμα πριν από την τελική συμφωνία με τον Alpha είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου κι αυτή τη φορά όχι για εκπομπή, αλλά για σίριαλ.

Δείτε ακόμα: Τελευταία νέα. Δύσκολη η «επιστροφή» του Αγγελίδη. Αντιδρά μόνο όταν ακούει τον γιό του

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δέχτηκε πρόταση από τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του τεράστιες επιτυχίες, όπως είναι το «Παρά πέντε» και το «¨Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», προκειμένου να παίξει στο σίριαλ «Κρατάς μυστικό;» που ετοιμάζει για τη νέα σεζόν ο Alpha.

Πρόκειται για μία νέα κωμωδία που υπογράφουν οι σεναριογράφοι της «Μουρμούρας», στην οποία θα πρωταγωνιστεί και η Μαρία Καβογιάννη.

Θυμίζουμε ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου συζητούσε με τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει την παρουσίαση μίας πρωινής εκπομπής που θα ξεκινούσε κάθε Σαββατοκύριακο στις 10 το πρωί.

Στη συνέχεια, της πρότειναν να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του Your Face Sounds Familiar, αλλά προφανώς η πρόταση του Alpha της φάνηκε πιο δελεαστική.

Πηγή: gossiplife
Close