Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 11 , 12 , 13 , 14 , 15

Μόλις χθες επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων 11 , 12 , 13 , 14 , 15 : . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

Μόλις χθες Δευτέρα 11/10/21 Επεισόδιο 11

Επεισόδιο 11

Η Λουΐζα θα προτείνει στον Σπύρο να πούνε όλη την αλήθεια στον Μιχάλη. Ο Αχιλλέας θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η Ελενα ερχέται πάλι σε δυσκόλη θέση και δεν ξέρει τι να πει στον Πανο. Ο Ορέστης θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στην Κέλυ. Ο Ιάσωνας θα ζητήσει  χρήματα από τη Δάφνη για να φτιάξει μια νέα επιχείρηση.

Μόλις χθες  Τρίτη 12/10/21 Επεισόδιο 12

Επεισόδιο 12

Επεισόδιο 12 Ο Σπύρος θα συναντήσει τον Μιχάλη και θα απαιτήσει  να τους αφήσει ήσυχους. Ο Μιχάλης όμως έχει βαλθεί να αποδείξει πως  η Κατερίνα είναι δικιά του κόρη. Η Έλενα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση και  θα ζητήσει την  βοήθεια του Σπύρου αφού υποσχεθεί πως θα κάνει οτιδήποτε της πει.

Δείτε ακόμη Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο απαγωγέας της Μυρτάλης

Η Λουΐζα θα ανακαλύψει πως  η Κατερίνα πήγε στο σπίτι του Μιχάλη. Η Μαρία θα πει στον Αντώνη πως είναι ώρα να μάθουν  την αλήθεια για τον Μιχάλη και εκείνος θα  αντιδράσει. Η Δάφνη θα αναζητήσει τον Ιάσονα και θα βρέθει με κάτι αναπάντεχο. εντωμεταξύ ο Μιχάλης θα ξαναπάει στο σχολείο της κόρης του αλλά εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Σπύρο και τη Λουΐζα.

Μόλις χθες Τετάρτη 13/10/21 Επεισόδιο 13

Επεισόδιο 13

Το ατύχημα του Ιάσονα στην πισίνα θα τρομάξει τους πάντες. Οι  γιατροί θα καταφέρουν να τον επαναφέρουν στη ζωή, και η Δάφνη, στη σκέψη ότι μπορεί να χάσει και άλλο παιδί, θα  πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Η Λουΐζα θα  προσπαθήσει  να προστατέψει την εταιρία από τον Ορέστη και αφού θα πείσει τη Νόρα, και οι δυο μαζί θα  του ανακοινώσουν πως θα φύγει από τη διοίκηση του ξενοδοχείου. Ο Σπύρος  θα διαφωνήσει μαζί της για την απόφαση της.

Δείτε επίσης : Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο απαγωγέας της Μυρτάλης

Εχεί σαν Προτεραιότητά του να εμποδίσει τον Μιχάλη να τον ξαναενοχλήσει. Θα στήσει μια συνάντηση ανάμεσα στην Ελενα και τον Μιχάλη και θα οδηγήσει την Λουΐζα εκεί.

Μόλις χθες Πέμπτη 14/10/21 Επεισόδιο 14

Επεισόδιο 14

Ο Μιχάλης  δηλώνει πως θα  μείνει μόνιμα στον Πόρο. Ο Σπύρος θα  δώσει  τελεσίγραφο στην Έλενα να βρει τρόπο να φύγει μαζί με τον Μιχάλη. Η Λουΐζα ανακαλύπτει  το μυστικό του Αντώνη και της Μαρίας. Η αδιαφορία του Αντώνη απέναντι στον Ιάσονα θα ενοχλήσει την οικογένειά του. Ο Ορέστης είναι έξω φρενών μετά την απομάκρυνσή του από τη διοίκηση του ξενοδοχείου, μαζί  με τη Νόρα και τη Λουΐζα. Η Κέλλυ θα αποκαλύψει στη Βάσια το παρελθόν της.

Μόλις χθες Παρασκευή 15/10/21 Επεισόδιο 15

Επεισόδιο 15

Η Κατερίνα είναι κόρη του Μιχάλη σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τεστ DNA.

Ο Μιχάλης δεν θα ακούσει τη συμβουλή του Αχιλλέα για να μην μιλήσει. Η Μαρία θα ενημερώσει τον Αντώνη για τον εκβιασμό και ο Αντώνης θα μιλήσει στην Λουΐζα. Η Χριστίνα και η Δάφνη θα προσπαθήσουν  να πείσουν τον Ιάσωνα να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ο Χρήστος, θα οργανώσει ένα ρομαντικό δείπνο για τα γενέθλια την Κέλυς.

Δείτε ακόμη Μόλις χθές επόμενα επεισόδια : 6, 7, 8, 9, 10

Δείτε όλα τα επόμενα επεισόδια και όλα τα spoilers από τις φετινές σειρές με ένα κλικ εδώ

 

Close