Μπαμπά, σ’ αγαπώ:

Μπαμπά, σ’ αγαπώ: Ο Πανούλης γίνεται ο μπαμπάς του μωρού της Στέλλας

Προσθήκη του daddy-cool.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Μπαμπά, σ’αγαπώ: Ο Πανούλης θα διεκδικήσει ρόλο πατέρα για το μωρό της Στέλλας στο β’ κύκλο της σειράς

Ο Πανούλης στο β’ κύκλο της σειράς, είναι ακόμα ερωτευμένος με τη Στέλλα. Αλλά η Στέλλα ακόμα δεν ανταποκρίνεται, φέρνοντας όλη την παρέα σε παροξυσμό. Ήδη από τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου και με τη βοήθεια πάντα των φίλων του, ο Πανούλης θα διεκδικήσει ένα σοβαρό ρόλο στη ζωή της Στέλλας, δηλώνοντας το ενδιαφέρον να γίνει ο πατέρας του παιδιού της, με τον ρόλο του Νίκου στη ζωή της Στέλλας να είναι πλέον συζητήσιμος.

Μπαμπά, σ’ αγαπώ:

Τι θα αφήσει πίσω του στην α’ σεζόν και τι θα πάρει μαζί του στο β’ κύκλο της σειράς;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Ο Ηρακλής, έχοντας στο πλευρό του τον Στέλιο, προσπαθεί να ξανακερδίσει την Τζένη. Παράλληλα αυτός κι ο Ευριπίδης κάνουν προσπάθειες να φτιάξουν τις σχέσεις τους, με πολλή πίεση απ’ τους ανθρώπους που τους αγαπάνε και θέλουν την οικογένεια ενωμένη, αλλά μεγάλες ανατροπές θα τους φέρουν και πάλι σε σύγκρουση. Και θα καταφέρει ο Ηρακλής να κερδίσει την ολική επιμέλεια του Στέλιου;

O Ηρακλής έρχεται στη β’ σεζόν του “Μπαμπά, σ’ αγαπώ» αφήνοντας πίσω του κάθε μορφής τοξικότητα κι έτοιμος να κυνηγήσει την αγάπη της ζωής του.

Ο Ευριπίδης θέλει να φτιάξει τη σχέση με τον Ηρακλή γιατί φοβάται μην μάθει την αλήθεια η μικρή του κόρη.

Μπαμπά, σ’ αγαπώ:

Ο δεύτερος κύκλος του «Μπαμπά, σ’ αγαπώ» έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Alpha, με νέες αφίξεις, απρόβλεπτες εξελίξεις και ακόμα περισσότερες στιγμές γέλιου και συγκίνησης.

Σχετικά Άρθρα