Μπλε Ώρες: Ο Διφορούμενος Αχιλλέας Στεργίου έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες και να προκαλέσει πανικό

Μπλε Ώρες: Ο Διφορούμενος Αχιλλέας Στεργίου έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες και να προκαλέσει πανικό

Προσθήκη του daddy-cool.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Μπλε Ώρες» θα δούμε τον Γιώργο Παρτσαλάκη στον ρόλο του Αχιλλέα Στεργίου, ενός μυστηριώδους και διφορούμενου ανθρώπου που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον Λυκούργο Μπράτη από τη «Γη της ελιάς».

Μπλε Ώρες: Μπορεί επί πέντε συναπτά έτη να τον είδαμε στον ρόλο του Λυκούργου Μπράτη, ενός ανθρώπου ήρεμου με βαθιά ηθικές αξίες, ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης, όμως, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν με έναν ρόλο που δεν μας θυμίζει σε τίποτα τον καλοκάγαθο δικηγόρο από τη «Γη της ελιάς».

Στο Πήλιο αυτή τη φορά, ο Παρτσαλάκης ενσαρκώνει τον Αχιλλέα Στεργίου, έναν πατέρα με δύο παιδιά, τη Νικολέτα και το Στράτο, που μόλις βγαίνει στη σύνταξη και επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του για να βρει ηρεμία.

Ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Ο χαρακτήρας περιγράφεται ως ντόμπρος και ανένδοτος, αλλά με ένα παρελθόν που δεν έχει διευθετήσει  μια φιγούρα γεμάτη αντιθέσεις, που φαίνεται πως θα βρεθεί στο επίκεντρο των ανατροπών της σειράς. Παλιός φίλος του είναι ο Φίλιππος, τον οποίο υποδύεται ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Μπλε Ώρες: Θα δούμε τον Γιώργο Παρτσαλάκη όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί- Οι πληροφορίες για τον ανατρεπτικό του ρόλο

Η σειρά, γραμμένη από τη Βάνα Δημητρίου και σε σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, στήνει ένα ατμοσφαιρικό ερωτικό δράμα με φόντο το Πήλιο: έναν απαγορευμένο έρωτα, μια δολοφονία-μυστήριο και δύο οικογένειες δεμένες με επαγγελματικά και προσωπικά νήματα.

Μπλε Ώρες: Θα δούμε τον Γιώργο Παρτσαλάκη όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί- Οι πληροφορίες για τον ανατρεπτικό του ρόλο

Δείτε ακόμηΜπλε Ώρες: Ελένη και Σταύρος συμμαχούν και βάζουν φωτιά στις εξελίξεις

Το κοινό στοιχείο με τον ρόλο του Λυκούργου στη σειρά του MEGA, Η γη της ελιάς, είναι πως πίσω από τις «Μπλε Ώρες» βρίσκεται και πάλι η Make It Productions, με τη Βάνα Δημητρίου και την Αντρέα Γεωργίου να συνεχίσουν τη μακρόχρονη συνεργασία τους με τον ηθοποιό. Ο Αχιλλέας Στεργίου, πάντως δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον Λυκούργο Μπράτη, αφού φαντάζει πολύ πιο διφορούμενος από τον ηθικό ξεκάθαρο Λυκούργο.

Viral άρθρα