Μπλε ώρες : Ο Καραχάλιος αποφυλακίζεται και ο Δημήτρης με την Όλγα είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση

Μπλε ώρες : Ο δολοφόνος κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος

Προσθήκη του daddy-cool.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Μπλε ώρες οι εξελίξεις θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Καραχάλιος που ήταν ο κύριος ένοχος αποφυλακίζεται και ο Δημήτρης με την Όλγα είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση.

Μπλε ώρες επόμενα επεισόδια: ο δολοφόνος κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος. Η αποφυλάκιση του βασικού υπόπτου. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνθρωπος που συνδέεται με το άγριο έγκλημα βρίσκεται εκτός φυλακής, ενώ ταυτόχρονα νέα στοιχεία έρχονται στο φως και αλλάζουν τα πάντα.

Ο Διονύσης πείθει τη Βάσια να βγει από το σπίτι και να τον ακολουθήσει στο μαγαζί της Ελένης, παρότι εκείνη δεν αισθάνεται ακόμη έτοιμη. Ο Άγγελος και η Στέλλα καταδικάζουν τη στάση του Πέτρου, όμως εκείνος εξακολουθεί να μιλά για ένα παροδικό λάθος. Ο Φίλιππος προειδοποιεί την Ολυμπία να μην πλησιάζει την οικογένειά του.

Οι προειδοποιήσεις, πάντως, δεν σταματούν τον Πέτρο και την Ολυμπία, οι οποίοι συνεχίζουν τις μυστικές συναντήσεις τους. Με πρωτοβουλία του Φίλιππου, το νιόπαντρο ζευγάρι ταξιδεύει στη Σκιάθο για να περάσει τρεις ημέρες μακριά από όλους. Εκεί, η παρουσία της Έρικα γίνεται γρήγορα αντιληπτή. Ο Γρηγόρης ενημερώνει τον Φίλιππο πως η επιχειρηματίας ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα, χωρίς κανείς να γνωρίζει ότι πίσω από την άφιξή της βρίσκεται η Κορίνα.

Ο Καραχάλιος αποφυλακίζεται

Ο Καραχάλιος αποφυλακίζεται και ο Δημήτρης με την Όλγα συνειδητοποιούν ότι ο άνθρωπος που θεωρούν υπεύθυνο για τον θάνατο της κόρης τους κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος.

Η Στέλλα δίνει στον ιδιωτικό ερευνητή όλα τα στοιχεία που διαθέτει, με στόχο να εντοπιστεί ο χαμένος γιος της. Ο Άγγελος ζητά από την Εύα να αναζητήσουν ένα σπίτι για τους δυο τους και την προτρέπει να επισκεφθεί το πατρικό του, ώστε η Φιλίππα να τη συνηθίσει. Η αντίδραση του παιδιού, όμως, είναι εξαιρετικά έντονη.

Η Εύα αποχωρεί συντετριμμένη από το σπίτι του Άγγελου μετά την αντίδραση της μικρής Φιλίππας. Η συμπεριφορά του παιδιού δεν μοιάζει να ήταν μια στιγμιαία έκρηξη, καθώς η ανασφάλειά της παραμένει και κανείς δεν καταφέρνει να την καθησυχάσει.

Η Φιλίππα εκμυστηρεύεται στον Δημήτρη και την Όλγα ότι θέλει να φύγει από το σπίτι, επειδή αισθάνεται πως ο Άγγελος την έχει αφήσει στην άκρη.

Ο αστυνόμος ενημερώνει τον Δημήτρη ότι η έρευνα για τη δολοφονία της Λίζας δεν έχει προχωρήσει. Την ίδια ώρα, η Βάσια χάνει τις αισθήσεις της μέσα στο σπίτι της. Ο Διονύσης τη βρίσκει και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η Κορίνα πιέζει τον Δημήτρη να προσλάβει την Ολυμπία στο εργοστάσιο, όμως όταν εκείνος μεταφέρει την πρόταση στον Φίλιππο, η απάντηση που παίρνει δεν είναι αυτή που περίμενε.

Ο Φίλιππος πληροφορείται από τον Γρηγόρη ότι η άγνωστη γυναίκα στη Σκιάθο σχεδιάζει να δημιουργήσει ξενοδοχειακή μονάδα δίπλα στη δική του επιχείρηση και ανησυχεί για τις συνέπειες.

Δεν γνωρίζει ακόμη ότι η Κορίνα είναι ο κρυφός της σύμμαχος. Η Στέλλα συγκρούεται λεκτικά με την Ολυμπία και την Κορίνα, χωρίς η Κορίνα να αφήσει τα λόγια της αναπάντητα. Στο τέλος, ο Δημήτρης προειδοποιεί τον Άγγελο πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να διεκδικήσει την επιμέλεια της Φιλίππας.

Δείτε όλες τις εξελίξεις, τα επόμενα επεισόδια  και τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τις Μπλε ώρες στο daddy-cool.gr  εδώ