Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Θεόφιλος θα πει στον Δαμασιώτη "για χρόνια σε τάιζα αλλά δεν ήξερα ότι τρέφω ένα φίδι στον κόρφο μου".
Να μ’ αγαπάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού έρχονται αλήθειες από τον Άγγελο και ο Ορφέας με τον Θεόφιλο παγιδεύουν τον Δαμασιώτη αφού καταλαβαίνουν ότι είναι άνθρωπος του αντιπάλου. Μάλιστα ο Θεόφιλος θα του πει “για χρόνια σε τάιζα αλλά δεν ήξερα ότι τρέφω ένα φίδι στον κόρφο μου”.
Σκληρές αλήθειες έρχονται από τον Άγγελο στη σειρά, Να μ’ αγαπάς, αφού αποκαλύπτει στον Θεόφιλο ότι ο πατέρας του βίασε τη μητέρα του. Ο Ορφέας με τον Θεόφιλο ψάχνουν αγωνιωδώς τον Λευτέρη παντού και παγιδεύουν τον Δαμασιώτη, αντιλαμβανόμενοι ότι είναι άνθρωπος του αντίπαλου.
«Για χρόνια σε τάιζα, αλλά δεν ήξερα ότι τρέφω ένα φίδι στον κόρφο μου», του λέει ο Θεόφιλος, ενώ ο Ορφέας μπαίνει κατευθείαν στο ψητό: «Ποιος σ’ έχει βάλει να μας καταστρέψεις; Για ποιον δουλεύεις;», τον ρωτάει. Εκείνος τους λέει ψέματα, δήθεν για τους ίδιους, αλλά ο Ορφέας τον χτυπάει. Την ώρα που τον στριμώχνουν, καταφθάνει ο Άγγελος με τους άνδρες του: «Έμαθα με ψάχνετε», τους λέει.

Ορφέας – Θεόφιλος βγάζουν όπλο εναντίον του
«Άγγελε, τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;», τον ρωτάει ο Ορφέας κι εκείνος τους απαντάει πως ήρθε να πάρει τον άνθρωπό του: Τον Δαμασιώτη. Η ταυτότητά του αποκαλύπτεται. Σοκ. «Εσείς τον βρήκατε, δεν τον έστειλα εγώ. Αναρωτιόσασταν ποιος κρυβόταν πίσω από τον Λευτέρη και τη Φωτεινή, σωστά; Λοιπόν, εγώ κρυβόμουν. Έκπληξη», τους λέει.

Και συνεχίζει: «Θεόφιλε, δεν με αναγνώρισες, έτσι; Είμαι αδελφός σου! Ο πατέρας σου βίασε τη μάνα μου όταν δούλευε ως υπηρέτρια για εσάς. Είμαι γιος του Χαρίλαου Καλλιγά. Είμαι αυτός που με βρίζατε μικρό, μαζί με τη Σοφία, και μου λέγατε ότι δεν έχω θέση στην οικογένειά σας, που με χτυπούσατε και μου φερόσασταν σαν σκουπίδι. Τελικά κι εσύ και η Σοφία γίνατε ίδιοι με τον Χαρίλαο: Είστε σατανικοί, άκαρδοι και υποχθόνιοι».

Εκείνη τη στιγμή βγάζουν όλοι όπλα, αλλά ο Άγγελος ζητάει και από τις δύο πλευρές να τα κατεβάσουν. «Μπορεί να είμαστε εχθροί, αλλά είμαστε συνεργάτες», λέει ο Άγγελος και στη συνέχεια ο Ορφέας του ξεκαθαρίζει πως δεν τελείωσε τίποτα ακόμα και φεύγει.
Σχετικά άρθρα:
- Να μ αγαπάς: Η Ζωή πατά ξανά στα πόδια της και προχωρά την ζωή της
- Να μ αγαπάς: Η Σοφία κάνει την μεγάλη αποκάλυψη «Θεόφιλε η Εβίτα δεν είναι κόρη σου»
- Να μ αγαπάς : Αυτός σώζει την τελευταία στιγμή την Φωτεινή
- Να μ αγαπάς: Βγαίνει στο φως το παρελθόν του Ορφέα και η μεγάλη αλήθεια για την Νικαίτη
- Να μ αγαπάς: Ο Ορφέας πέφτει σε κώμα και η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή
Όλα τα spoilers για τις ελληνικές σειρές στο daddy-cool.gr