Να μ' αγαπάς-Ορφέας-

Να μ’ αγαπάς: Ο Ορφέας βάζει στόχο ζωής να πάρει την επιμέλεια του παιδιού

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο Ορφέας βάζει στόχο ζωής να πάρει την επιμέλεια του παιδιού από την Φωτεινή. Τί θα συμβεί;

Να μ’ αγαπάς: Εξοργισμένος είναι ο Ορφέας στη σειρά, σύμφωνα με τα spoilers που σας εξασφαλίσαμε και αρνείται να δώσει διαζύγιο στην Άννα έως ότου γεννήσει η Φωτεινή. Μόλις μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, αποφασίζει να αλλάξει την κατάθεσή του και να την αποφυλακίσει.

Να μ' αγαπάς-Ορφέας-

Εξάλλου θέλει να βρίσκεται δίπλα στο παιδί του αλλά και να τα ξαναβρεί με τη Φωτεινή. Μπορεί να είναι εξοργισμένος μαζί της αλλά αναγνωρίζει και τα δικά του λάθη και σίγουρα δεν την έχει βγάλει από την καρδιά του. Έτσι, πηγαίνει να τη συναντήσει για να της μιλήσει, με την ελπίδα ότι θα είναι ξανά μαζί.

Λειτουργεί εκδικητικά εναντίον της Φωτεινής

«Περιμένεις να σε ευχαριστήσω που με αποφυλάκισες;» του λέει εκείνη μόλις τον βλέπει, ψαλιδίζοντάς του και τις λίγες ελπίδες που είχε για επανασύνδεση. «Γιατί δεν μου μίλησες για την εγκυμοσύνη σου» τη ρωτά εκείνος χωρίς περιστροφές.

Να μ' αγαπάς-Ορφέας-

Δείτε ακόμα Να μ αγαπάς: Το σκοτεινό μυστικό του Άγγελου που γκρεμίζει την ζωή του Λευτέρη

«Γιατί πιστεύεις ότι το μωρό που περιμένω είναι δικό σου; Υποστηρίζεις ότι μπήκα με δόλο στη ζωή σου, στην οικογένειά σου. Μπορεί πάλι με δόλο να σου φόρτωνα το παιδί κάποιου άλλου» του λέει εκνευρισμένη η Φωτεινή σύμφωνα με τον Τηλεθεατή και τον διώχνει, ξεκαθαρίζοντάς του ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια της.

Σε έξαλλη κατάσταση, ο Ορφέας επιστρέφει στο σπίτι του και δηλώνει ανοιχτά στην Άννα: «Ξέχνα το διαζύγιο! Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν σκοπεύω να σε χωρίσω. Δεν θα επιτρέψω στον Λευτέρη να γελάει εις βάρος μου. Να έχει και εσένα και τη Φωτεινή και το παιδί μου».

Να μ' αγαπάς-Ορφέας-

Η Άννα που φυσικά θέλει να πάρει διαζύγιο το συντομότερο δυνατό, προσπαθεί να τον ηρεμήσει, λέγοντάς του: «Ορφέα, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Ξέρω ότι αγαπάς τη Φωτεινή» του λέει. Με τον Ορφέα να είναι κάθετος: «Κάνε υπομονή μερικούς μήνες. Θα πάρω πρώτα το παιδί μου και μετά θα χωρίσουμε. Αλλιώς δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Αν σε αγαπάει ο Λευτέρης, θα το δεχτεί. Πάρτον τηλέφωνο και πες του το».

Σχετικά άρθρα

Όλα τα spoilers για τις ελληνικές σειρές στο daddy-cool.gr