Να μ' αγαπάς: Η Σοφία πέφτει θύμα βιασμού

Να μ’ αγαπάς: Η Σοφία πέφτει θύμα βιασμού

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Σοφία θα πέσει θύμα βιασμού και θα έρθει αντιμέτωπη με τον χειρότερό της εφιάλτη.

Να μ’ αγαπάς: Η Σοφία ερωτεύεται τον Μιχάλη, πέφτουν στο κρεβάτι, αλλά εκείνος της ασκεί ψυχολογικό βιασμό και την παρατάει, όπως θα δούμε στη σειρά “Να μ’ αγαπάς”. Η έλευση του Μιχάλη στο Ναύπλιο φέρνει νέες εξελίξεις και δεν θα είναι ευχάριστες. Η γνωριμία με τη Σοφία και ο έρωτας που θα ανθίσει, θα φέρει δραματικές εξελίξεις στη ζωή της γυναίκας.

Δείτε ακόμα Να μ’ αγαπάς: Το δώρο που πέφτει σε λάθος χέρια και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου

Ο Μιχάλης αρχίζει να την φλερτάρει και η καρδιά της Σοφίας, μετά από πολύ καιρό αρχίζει να χτυπάει δυνατά για έναν άνδρα. Όμως, δεν κάνει ακόμη κάποια κίνηση, αν δεν σιγουρευτεί πως ο Μιχάλης είναι όντως ερωτευμένος μαζί της.

Να μ’ αγαπάς: Ο Μιχάλης Νικολούδης σκοτώνει τη Σοφία

Τη ρίχνει στο κρεβάτι και μετά την χωρίζει

Οι συναντήσεις του Μιχάλη και της Σοφίας όλο και πυκνώνουν και τελικά οι δυο τους ερωτεύονται παράφορα και ανταλλάσσουν καυτά φιλιά. Η Σοφία δηλώνει ερωτευμένη, σύμφωνα με το MyTv, και ο Μιχάλης δεν αργεί να την ρίξει και στο κρεβάτι. Οι δυο τους περνάνε ένα ευτυχισμένο διάστημα μαζί, έχοντας σχέση.

Να μαγαπάς : Θέλω να τους διαλύσω τη ζωή- η Σοφία ξεφεύγει από κάθε όριο

Ωστόσο, τα πάντα θα αλλάξουν, όταν ο Μιχάλης βάλει τη λογική πάνω από το συναίσθημα κι αρχίσει να απομακρύνεται από τη ζωή της Σοφίας. Με αυτό τον τρόπο βιάζει την ψυχή και τα συναισθήματά της, γεγονός που θα αποτελέσει ένα γερό πλήγμα για τη Σοφία, στη σειρά “Να μ’ αγαπάς”.

Σχετικά άρθρα