Νατάσα Θεοδωρίδου: Θα είναι η παρουσιάστρια σε σε σόου του MEGA;

Για ποιο σόου τραγουδιού στο MEGA έχει δεχτεί πρόταση η τραγουδίστρια Νατάσσα Θεοδωρίδου. Θα τη δούμε τελικά σε ρόλο παρουσιάστριας; 

Νατάσα Θεοδωρίδου: Θα είναι η παρουσιάστρια σε σε σόου του MEGA;

Νατάσα Θεοδωρίδου, MEGA και Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται ότι έχουν αναπτύξει μια σχέση αγάπης και αδυναμίας, με τον ιδιοκτήτη του καναλιού να έχει γράψει ήδη δύο τραγούδια για την τραγουδίστρια κι εκείνη, έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές στο κανάλι για να κρατήσει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό με τα τραγούδια της .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία παραμένει αρνητική στο ενδεχόμενο να συμμετέχει σε κριτική επιτροπή, προχώρησε σε αντιπρόταση στο κανάλι, το οποίο της πρότεινε να βρεθεί στο X – Factor, δίπλα στον Αντώνη Ρέμο και την Άννα Βίσση.

Δείτε επίσης : Σκοτεινή θάλασσα: Η νέα δραματική σειρά μυστηρίου έρχεται στο MEGA  Οι πρώτες φωτογραφίες

Νατάσα Θεοδωρίδου: Θα είναι η παρουσιάστρια σε σε σόου του MEGA;

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, οι δύο τραγουδιστές είναι κοντά σε συμφωνία με το MEGA για την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, ωστόσο υπάρχει δυσκολία στο να βρεθεούν τα υπόλοιπα δύο μέλη. Έτσι σύμφωνα με το znews.gr έγινε η πρόταση στη Νατάσα Θεοδωρίδου, η ο οποία επέμεινε στην απόφασή της, ωστόσο πρότεινε να αναλάβει την παρουσίασε του σόου.

Ένα σόου, για το οποίο έχει ακουστεί το όνομα της Μαρίας Μπεκατώρου για την παρουσίαση, με τον Αντώνη Ρέμο, τον κουμπάρο της, να πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση. Την ίδια στιγμή πάντως, σύμφωνα με το Happy Day, η Νατάσα, ενώ μιλάει με νυχτερινά κέντρα για συνεργασίες και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται ότι βάζει την παράμετρο της εκπομπής στην κουβέντα.

Close