Νίκος Οικονομόπουλος : Είπε το ΝΑΙ  – Ντοκιμαντέρ η ζωή του

Ο Νίκος Οικονομόπουλος  σύμφωνα με την εκπομπή «[email protected]» αναμένεται να κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του. Το εν λόγω ντοκιμαντέρ θα ξεκινά από τα πρώιμα στάδια της ζωής του εώς την πορεία το ως τώρα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε το μεγάλο ναι και θα πρωταγωνιστήσει στο ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει για τη ζωή του και θα προβάλλεται στον ANT1+.

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ ξεκινά από τα παιδικά του χρόνια και θα προβάλλει την πορεία του γνωστού Αχαιού μέχρι και σήμερα. Η διάρκειά του θα είναι δυόμισι ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες, θα παρακολουθήσουμε άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές της ζωής του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη.

Νίκος Οικονομόπουλος : Είπε το ΝΑΙ – Ντοκιμαντέρ η ζωή του

Δείτε επίσης : Γιάννης Πάριος: Η τρομακτική αλλαγή στην εμφάνιση τουΦανερά αδυνατισμένος και καταβεβλημένος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα «διηγηθεί» τη δική του ιστορία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και από ό,τι μάθαμε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η τάση για ντοκιμαντέρ είναι κάτι που πολλοί stars του εξωτερικού υιοθετούν, όπως για παράδειγμα έκαναν η Jennifer Lopez με το «Halftime», η Beyonce παλαιότερα, η Selena Gomez με το «My Mind and Me» τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώνονται σιγά-σιγά και πολλοί ακόμη διάσημοι.

Νίκος Οικονομόπουλος : Είπε το ΝΑΙ – Ντοκιμαντέρ η ζωή του

Δείτε επίσης : Χωρισμός για την Αθηναΐς Νέγκα: Η ανακοίνωσή της στο instagram

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου αναμένεται να κυκλοφορήσει στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν σύμφωνα με το pelop.gr , μέσα από τον ANT1+ και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

 

 

Close