"Ο Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος":Η νέα συγκινητική σειρά στο ΣΚΑΪ που προκαλεί αντιδράσεις

Ο Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος:Επόμενα Επεισόδια 7-8-9-10-11-13-14-15-16-17 από 27/04 έως 11/05. Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Δευτέρα 27/4/20 – Επεισόδιο 7: Ο Αλί έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη: το ενδεχόμενο να χαθεί ένα μικρό παιδί χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα για να το βοηθήσει. Αποφασίζει να ριχτεί στη μελέτη, αναζητώντας απελπισμένα έστω και μία περίπτωση να υπάρχει ελπίδα για τον μικρό ασθενή που έχει αγαπήσει τόσο πολύ. Και τη βρίσκει! Δηλαδή είναι σίγουρος ότι την έχει βρει, όμως κανείς δεν τον εμπιστεύεται αρκετά για να τον ακούσει, εκτός από τον Δρ. Αντίλ. Με τη βοήθειά του και την καίρια παρέμβαση της Ναζλί, αποδεικνύεται ότι ο Αλί είχε δίκιο, για ακόμα μια φορά!

Εντωμεταξύ, αποκαλύπτεται ότι ο Φερμάν είπε ψέματα στην Μπελίζ για το πού πέρασε ολόκληρη την ημέρα της άδειάς του από το νοσοκομείο. Οι φήμες για σύννεφα στη σχέση τους εξαπλώνονται στο νοσοκομείο και η Κιβιλτζίμ δεν χάνει ευκαιρία να εκνευρίσει ακόμα περισσότερο την Μπελίζ. Όμως πού είχε πάει τελικά ο Φερμάν;

Τρίτη 28/4/20 – Επεισόδιο 8: Ένα τρομερό ατύχημα φέρνει ξαφνικά δεκάδες βαριά τραυματίες στα επείγοντα περιστατικά. Όλοι οι γιατροί καλούνται να αντιμετωπίσουν όποιο περιστατικό προλαβαίνουν και ο Αλί πανικοβάλλεται. Ευτυχώς γρήγορα ανακτά την αυτοκυριαρχία του και κάνει αυτό που πρέπει. Ωστόσο, οι μεγάλες εντάσεις φέρνουν αναπόφευκτα και συγκρούσεις ανάμεσα στους γιατρούς. Ακόμα χειρότερα, οι τραγωδίες των ασθενών διαδέχονται η μια την άλλη με καταιγιστικό ρυθμό.

Οι πρώτες δύσκολες ώρες περνούν και αφήνουν πίσω τους κάποιες χαραμάδες ελπίδας για ορισμένους ασθενείς, αλλά και κάποιες δύσκολες αποφάσεις για τις οικογένειές τους. Ο Αλί παίρνει κι αυτός μια δύσκολη απόφαση, για να προστατεύσει τη Ναζλί από τις συνέπειες ενός μεγάλου λάθους της. Όμως ο μόνος άνθρωπος στον οποίο δεν μπορεί ποτέ να πει ψέματα είναι ο Δρ. Αντίλ…

Τετάρτη 29/4/20 – Επεισόδιο 9: Μόλις τα πράγματα ηρεμούν μετά τη μεγάλη καταιγίδα, έρχονται στην επιφάνεια τα λάθη και οι παραλείψεις των γιατρών που αναγκάστηκαν να δουλέψουν μέσα σε τόσο μεγάλη πίεση. Όλοι αναγνωρίζουν στον Αλί πως κατάφερε άψογα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, όμως ο ίδιος νιώθει τρομερές τύψεις που αποκάλυψε το λάθος της Ναζλί. Νιώθει βέβαια και κάτι άλλο γι’ αυτή. Κάτι που θα χρειαστεί τη βοήθεια του Αντίλ για να αναγνωρίσει και να παραδεχτεί!

Εντωμεταξύ, η Μπελίζ έχει να αντιμετωπίσει πάλι το μεγάλο πρόβλημα της χρηματοδότησης του νοσοκομείου, αλλά και την Κιβιλτζίμ που δεν χάνει την ευκαιρία να επέμβει σε όλα. Και αυτή τη φορά, η ιδέα της Κιβιλτζίμ θα βάλει την Μπελίζ σε ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα. Ο Αλί βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στους ασθενείς που ο ίδιος έχει μεγαλύτερη ανάγκη να θεραπεύσει: τα παιδιά. Όμως αυτή τη φορά έχει μπροστά του ένα διπλό πρόβλημα. Από τη μια, ένα παιδί που μπορεί να θυσιάσει κάτι και να γίνει καλά, αλλά η μητέρα του δεν θέλει αυτή τη θυσία. Από την άλλη, μια μητέρα που είναι έτοιμη να θυσιάσει τα πάντα για το παιδί της, όμως αυτό δεν μπορεί με τίποτα να σωθεί. Θα καταφέρει ο Αλί να δώσει τη λύση;

Πέμπτη 30/4/20 – Επεισόδιο 10: Ο Αλί κάνει ακόμα μια φορά το θαύμα του. Χάρη στην πίστη του στο αδύνατο, δίνει στον Φερμάν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να επιχειρήσει μια επέμβαση με ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας. Χάρη στη μοναδική του ικανότητα να επικοινωνεί με τα παιδιά, καταφέρνει να πείσει μια μητέρα να κάνει το σωστό για τον γιο της, και τον γιο της να της συγχωρήσει τα τεράστια λάθη της.

Στο τέλος, το όνειρο βγαίνει αληθινό και για τους δύο μικρούς ασθενείς που είχαν την τύχη να μπουν στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ και να συναντηθούν με τον Αλί. Εντωμεταξύ, η Ναζλί δεν μπορεί να αποφύγει άλλο τις συνέπειες του λάθους της. Όχι μόνο εξαιτίας του Ταντζού, ο οποίος δεν την αφήνει σε ησυχία, αλλά και εξαιτίας της δικής της συνείδησης, που την κυνηγά και δεν την αφήνει πια να δουλέψει…

Παρασκευή 1/5/20 – Επεισόδιο 11: Ο Αλί γίνεται μάρτυρας ενός τραυματικού γεγονότος, όμως επιστρέφει κατευθείαν για δουλειά χωρίς να δώσει στον εαυτό του τον χρόνο που χρειάζεται για να το επεξεργαστεί. Ο Δρ. Αντίλ ανησυχεί γι’ αυτόν και, παρά τις διαμαρτυρίες του και τις διαβεβαιώσεις του ότι είναι καλά, στέλνει τον Αλί στην ψυχολόγο του νοσοκομείου για μια δεύτερη γνώμη.

Εντωμεταξύ, ο Ταντζού επιμένει να κάνει τη ζωή της Ναζλί δύσκολη, αναθέτοντάς της το μοναδικό είδος ασθενή που δεν μπορεί να αντέξει: έναν άντρα εθισμένο στα ναρκωτικά. Η Κιβιλτζίμ κάνει ένα σπάνιο πρώτο βήμα συμφιλίωσης με την Μπελίζ, πάντα όμως με τους δικούς της όρους. Η Μπελίζ το εκτιμά, όμως κάποια πράγματα δεν θα μπορέσουν ποτέ να αλλάξουν μέσα της…

Δευτέρα 4/5/20 Επεισόδιο 12 
Για τον Δρ. Αντίλ είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα, που φέρνει μαζί της ένα χείμαρρο δυσάρεστων αναμνήσεων από τα παλιά του λάθη. Η Νάζλι είναι ακόμη συντετριμμένη για το δικό της λάθος. Ο Αλί νιώθει κι αυτός τύψεις για τον τρόπο που αντέδρασε σε μια κρίσιμη στιγμή, αλλά και επειδή δεν μπόρεσε να πει ψέματα για να την καλύψει. Και οι δυο θα πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτό το μεγάλο βάρος. Τουλάχιστον η Νάζλι τον προτιμά όπως είναι, ειλικρινή μέχρι παρεξηγήσεως.

Εντωμεταξύ, οι μηχανορραφίες της Κιβιλτσίμ και του Τάνζου αποδίδουν καρπούς και τον Αλί τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Μπορεί οι συνάδελφοί του στο νοσοκομείο να τον έχουν λίγο πολύ αποδεχθεί, όμως δεν ισχύει πάντα το ίδιο και για τους υπόλοιπους ανθρώπους που έρχονται σε επαφή μαζί του. Όσοι δεν τον γνωρίζουν καλά δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε την ιδιαιτερότητα ούτε το πραγματικό του ταλέντο. Μια τέτοια περίπτωση παρεξήγησης έχει λάβει τώρα μεγάλη δημοσιότητα. Και το νοσοκομείο είναι αναγκασμένο να δράσει, καλώντας τον επισήμως να δώσει εξηγήσεις.

Τρίτη 5/5/20 Επεισόδιο 13

Ο Αλί γίνεται το επίκεντρο ενός διπλού θαύματος. Ένας ασθενής παίρνει τη σωστή απόφαση για το μέλλον του χάρη στην αγάπη της γυναίκας του και ο Αλί κερδίζει από αυτούς την προοπτική και την ελπίδα που του χρειάζεται για το δύσκολο καθήκον που τον περιμένει. Ταυτόχρονα, καταφέρνει να μεταδώσει το θάρρος του σε έναν άλλο συνάνθρωπό του, που έχει να πάρει τη δική του δύσκολη απόφαση. Έρχεται όμως η ώρα της επίσημης απολογίας του στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου.

Ενώ η Κιβιλτσίμ και ο Τάνζου είναι αποφασισμένοι να τον ξεφορτωθούν και σχεδόν σίγουροι πως θα τα καταφέρουν, ένας απροσδόκητος σύμμαχος παρουσιάζεται και αλλάζει τα πάντα. Δυστυχώς, το θαύμα δεν κρατά πολύ για τον Αλί. Μπορεί να μην έχασε τη θέση του στο νοσοκομείο, όμως το μέλλον του φαίνεται πως παίρνει μια νέα κατεύθυνση. Μακριά από το όνειρό του και μακριά από τη Νάζλι.

Τετάρτη 6/5/20 Επεισόδιο 14

Η Κιβιλτσίμ αναγκάζει την Μπελίζ να συνεργαστούν στα διοικητικά της καθήκοντα, καθώς πρέπει σύντομα να παραδώσουν μια σημαντική αναφορά για τα οικονομικά και τη γενική λειτουργία του νοσοκομείου. Εντωμεταξύ, η επιρροή του Αλί πάνω στους υπόλοιπους γιατρούς, αλλά και η απουσία του από το χειρουργείο, αρχίζουν να γίνονται πολύ εμφανείς. Όταν τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα, αναγκάζονται να ζητήσουν τη βοήθειά του για να φτάσουν στη σωστή διάγνωση.

Όπως πάντα, τα καταφέρνει άψογα. Δυστυχώς όμως, δεν μπορούν ακόμα να τον εμπιστευτούν στο χειρουργείο. Για πρώτη φορά, ο Αλί συνειδητοποιεί ότι κανείς, ούτε ο Δρ. Αντίλ, ούτε η Νάζλι, δεν μπορεί να δώσει γι’ αυτόν τις δικές του μάχες. Το όνειρό του να γίνει καλός χειρουργός θα πρέπει να περιμένει ώσπου να είναι πραγματικά έτοιμος.

Πέμπτη 7/5/20 Επεισόδιο 15

Το νοσοκομείο Μπερχαγιάτ δέχεται να αναλάβει μια πολύ ασυνήθιστη υπόθεση γεμάτη κινδύνους για τη ζωή ενός ασθενή. Θα είναι μια ευκαιρία να σωθεί ένας άνθρωπος καταδικασμένος σχεδόν σε βέβαιο θάνατο, να εκπαιδευτούν οι γιατροί του νοσοκομείου σε κάτι εντελώς ξεχωριστό και οι χορηγοί να πειστούν για την καλή δουλειά που γίνεται εκεί. Η Νάζλι αλλά και ο Φέρμαν ανησυχούν για τον Αλί τώρα που βρίσκεται στο παθολογικό εργαστήριο και όχι μαζί τους στο χειρουργείο.

Ειδικά η Νάζλι, που παλεύει μέσα της να βρει πώς πρέπει να τον αντιμετωπίζει από δω και πέρα. Ξέρει πως πρέπει να πάψει να τον προστατεύει σαν να είναι παιδί. Όμως γιατί ξαφνικά δεν μπορεί να σταματήσει να τον ψάχνει παντού και τώρα τελευταία νιώθει τόσο αμήχανα κοντά του; Ο Αλί εμπιστεύεται το ένστικτό του για να λύσει, έστω και από το εργαστήριο, μια υπόθεση με ελάχιστα στοιχεία. Μια υπόθεση προσωπική και επώδυνη για την Μπελίζ, αφού αφορά το νεογέννητο μωρό μιας στενής φίλης της.

Παρασκευή 8/5/20 Επεισόδιο 16

Ο Αλί αποδεικνύει ότι έχει αρχίσει σιγά σιγά να ωριμάζει και να μαθαίνει τα μυστικά της επικοινωνίας με τους άλλους. Εξάλλου, αυτά που βλέπουν τα δικά του μάτια δεν μπορεί να τα αντιληφθεί κανείς άλλος με τον δικό του άμεσο τρόπο. Ο Δρ. Φέρμαν αναγκάζεται να παραδεχτεί τις προόδους του Αλί και του επιτρέπει να γυρίσει πίσω στο χειρουργείο! Το γεγονός απαιτεί εορτασμό κι έτσι ο Αλί μαζί με όλους τους συναδέλφους του, ακόμα και τον Δρ. Αντίλ, βγαίνουν να το γλεντήσουν!

Η επόμενη μέρα όμως επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη για τη Νάζλι. Το νοσοκομείο Μπαρχαγιάτ δέχεται επίσκεψη από εκπροσώπους του Υπουργείου Υγείας. Θέλουν να ερευνήσουν όλα όσα συνέβησαν τη νύχτα που μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από λάθος της Νάζλι. Ο Αλί ανησυχεί πολύ για το τι θα της συμβεί και προσπαθεί να βρει κάτι που θα την κάνει να νιώσει καλύτερα.

Δευτέρα 11/5/20 Επεισόδιο 17

Με τις στρατηγικές στον έρωτα, που του προτείνει ο Demir, ο Ali δοκιμάζει να περάσει για πρώτη φορά στην επίθεση απέναντι στη Νάζλι, αλλά αυτό θα του γυρίσει μπούμερανγκ με πολύ άσχημο τρόπο. Από την άλλη μεριά η Μπελίζ, που τακτοποιεί τις διαφορές της με τον Ferman, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τα έσοδα από την βραδιά της δωρεάς για ένα καλό σκοπό. Με το που αντιτίθεται σε αυτό η Kıvılcım, ξεκινάει ένας νέος πόλεμος για τον έλεγχο του νοσοκομείου.

Η Τάνζου και ο Φερμάν δουλεύουν μαζί στο περιστατικό των σιαμαίων, αλλά μια απρόβλεπτη επιπλοκή θα ματαιώσει όλα τα σχέδια. Η Kıvılcım, που στριμώχτηκε στην γωνία, βάζει σε κίνηση το πιο άσχημο σχέδιό της και ο Αλί, του οποίου το μάτι μαύρισε, τελικά αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία.

 

 

Close