Ο Κυπραίος αποχαιρετάει τη Λενιώ "για τα μάτια" της Μυρτώς

Ο Γιάννης Στάνκογλου, όπως ήδη γνωρίζουμε, πρόκειται να αποχωρήσει από τις Άγριες Μέλισσες, και μάλιστα με… θεαματική έξοδο. Η πρώτη σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, καθώς θα συνεχιστεί μέχρι και τον Σεπτέμβρη, με 25 ακόμη επεοσόδια.

Ο γνωστός ηθοποιός, είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τη σειρά, και πως δεν θα βρίσκεται στο καστ της δεύτερης σεζόν. Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε, είναι πως θα τον δούμε σε νέο ρόλο. Ο Γιάννης Στάνκογλου, θα πρωταγωνιστήσει σε νέα κωμική σειρά που έρχεται στο κανάλι του MEGA.

Δείτε επίσης Άγριες Μέλισσες: Αυτό το ρόλο θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης -Θύμα επίθεσης η Ελένη στις φυλακές

Η νέα κωμωδία με τον Γιάννη Στάνκογλου

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Μυρτώς Κοντοβά στην τηλεοπτική μυθοπλασία είναι γεγονός. Έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για τη νέα της σειρά. Παράλληλα, το comeback αυτό μπορεί να θεωρηθεί διπλό. Το ΜΕGΑ, με μακρά και επιτυχημένη παράδοση στον τομέα της μυθοπλασίας, επιστρέφει δυναμικά στην παραγωγή ελληνικών σειρών.

Σύμφωνα με το on time, η πολυτάλαντη συγγραφέας τα έχει βρει με το κανάλι της Συγγρού. Μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη γυρίσματα. Η επάνοδος αυτή δεν θα μπορούσε να συνδυαστεί με κάτι όλλο παρά μόνο με κωμωδία. Η Μυρτώ Κοντοβά έχει συνδέσει το όνομα της με ποικίλες επιτυχίες του είδους, όπως το «Μίλα μου Βρώμικα», πάλι στο ΜΕGΑ, και τα «Υπέροχα πλάσματα» στον Alpha.

Οι σειρές αυτές, κατά κύριο λόγο, χαρακτηρίζονται από τις ιδιαίτερες ιστορίες, το «έξυπνο» χιούμορ και από την εύστοχη κοινωνική κριτική. Ωστόσο, η συνταγή για μια ακόμα ΜΕGΑλη επιτυχία συμπληρώνεται από πλούσιο καστ ηθοποιών, αφού, σύμφωνα με άλλες πηγές, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους: Γιάννη Στάνκογλου, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Παπαγεωργίου και Θεοδώρα Τζήμου. Έτσι λύνεται και το μυστήριο της αποχώρησης του Γιάννη Στάνκογλου από τις «Άγριες Μέλισσες», αφού θα συμμετέχει στη νέα σειρά.

Δείτε επίσης Γιάννης Στάνκογλου: Στο Ηρώδειο με τη σύζυγό του (εικόνες)

Με τη νέα κωμική σειρά σηματοδοτείται λοιπόν η επιστροφή του ΜΕGΑ στο χώρο της μυθοπλασίας.Ένας χώρο στον οποίο αριθμεί χρόνια παράδοση, χαρίζοντας στους τηλεθεατές του μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση.

Close